RASPLAKAO SE I NAPUSTIO CRNI STO! Voditelj prekinuo program nakon Dejanovih suza, Dalila zanemela nakon ovog poteza!
Printscreen

Zadrugari si pogledali video jednog od razgovora Dalile i Dejana Dragojevića.

- Ne znam, oni po meni dišu na škrge. Dejan nju voli, ona njega mnogo slabije. Dejanu je teško, ali radi pametno neke stvari, zna da ne može da ode od njega tu su. Pušta je, a i pretpostavlja da neće toliko da pogreši, da će možda flertovati, ali će se uvek vratiti njemu. Na žurci se ljubi sa njim a rekla je pusti me, muči ga bukvalno - govorio je Beli.

RASPLAKAO SE I NAPUSTIO CRNI STO! Voditelj prekinuo program nakon Dejanovih suza, Dalila zanemela nakon ovog poteza!

Printscreen

 

- Ne treba zaboraviti, da smo na televiziji i osuda javnosti je najveći strah. Napravili su zid između njih, ali su sami gradili cigle. Miljana je lepo rekla, Dalila je drugačija za stolom a drugačija u izolaciji. Mnogo je opuštenija i smeje se iskreno. Meni se ona za sotlom gadi kada komentariše, ali kada se zezamo ovako ona je totalno druga žena. Ona je sinoć pričala do šest ujutru na kraju ja nisam mogao da spavam. I Dejana simpatišem kada pričamo privatno, ali kada je rijaliti u pitanju je nešto drugo. Ja garantujem da Dalilu ne vole kao komentatora, već kao devojku koja se šali, smeje i zeza. Poštovaću šta god da uradi, to je njen život i njen izbor, ona sama mora da odluči šta će - dodao je Miki.

- Iskreno meni ona deluje ravnodušno. Ona je nasmejanija kada je tema o Caru, tada je lepša i drugačija - nastavio je Beli.

- Ne bih ja ovo komentarisala, ovo je preozbiljna tema. Deluje i da se vole, kada sam bila kod kuće gledala sam ih i videla sam da sve pršti od ljubavi i poštovanja. Meni sve ovo deluje nestvarno i suludo, to što Dejan ćuti mislim da je pušta i da joj daje vremena, čovek je poštuje. Ja bih želela da prebrode ovo - rekla je Grujićeva.

RASPLAKAO SE I NAPUSTIO CRNI STO! Voditelj prekinuo program nakon Dejanovih suza, Dalila zanemela nakon ovog poteza!

Printscreen

 

- Ne mogu ja ovo... Jede me kada i komentarišu brak, svima bi im oči izvadio. Bukvalno mi je muka - rekao je Dejan.

- Molim te vrati se, znam da je teško - rekao je Milan.

- Moram reći da Dalila sada sve govori svojom ćutnjom. Ne znam kako će sve ovo da se završi i ne znam kako će ovo da podnese - dodao je Mensur.

- Neću puno komentarisati. Ovo je ubianje mene u pojam trenutno, pričaću samo o klipovima gde je vesela i nasmejana - jedna je izgovorio Dragojević.

- Ne znam zašto bi ga boleli tuđi komentari, valjda je najbitnije kako ona reaguje i šta radi, malo sam zbunjen - dodao je Mensur.

- Znate kako ja ovo vidim. Da li je neko obratio pažnju kako je ona to rekla uopšte. Kako je rekla ovde kriva sam, kao da on njoj treba da se izvini što je pogrešila. Osoba koja je kriva a voli, mora da se iskupi, mora da učini sve da vrati poverenje. Ako ti je stalo pokleknućeš, izvinićeš se, okrenućeš ceo svet. Ne trudi se da ponoljša sve nego kao da želi da ga otera - govorio je Osmakčić.

ON VEČERAS ULAZI U ZADRUGU 5 Miljana će biti van sebe, a Maja Marinković ga ispraća!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading