pio fond
Foto: Tanjug/FOTO TANJUG/ ZORAN ZESTIC/ bg

- U skladu sa Zaključkom Vlade Republike Srbije 05 broj 181-1824/2023 od 2. marta 2023 godine („Službeni glasnik RS“ broj 18/23), kojim se preporučuje organima državne uprave, autonomnih pokrajina i jedinicama lokalne samouprave da sami preduzmu mere ili predlože Vladi, odnosno drugom nadležnom organu, donošenje propisa i preduzimanje mera, kojim bi se omogućilo pravnim licima, u privatnoj i javnoj svojini i preduzetnicima koji obavljaju delatnost na teritoriji Republike Srbije, da omoguće ostvarivanje određenih pogodnosti korisnicima Penzionerskih kartica, pozivamo Vas da se uključite i svojim aktivnostima doprinesete većoj funkcionalnosti korišćenja Penzionerskih kartica penzionera i poboljšanju njihovog materijalnog položaja.

Izdavanje Penzionerskih kartica je u nadležnosti Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (u daljem tekstu: Fond) a koristiće je penzioneri pri kupovini i plaćanju roba ili usluga kod privrednih subjekata, pravnih lica i preduzetnika za prikupljanje bodova i ostvarivanja dodatnih pogodnosti (popust, poklon i drugo).

Primena Penzionerskih kartica biće omogućena od 1. oktobra 2023. godine, a do tada bi trebalo da zajedno stvorimo mrežu društveno odgovornih subjekata koji će obezbediti posebne pogodnosti za penzionere.

Očekujući da ćete videti interes da se uključite u aktivnosti koje će doprineti poboljšanju kvaliteta života naših korisnika i Vaših kupaca, pozivamo Vas da popunite Kontakt formu, u produžetku Javnog poziva, sa osnovnim podacima vašeg privrednog subjekta, pravnog lica ili preduzetnika, onako kako su upisani u Agenciji za privredne registre (APR-u), kako bismo vas kontaktirali i blagovremeno pripremili sporazume o saradnji. - stoji u saopštenju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading