Lepi MIća
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Jednom prilikom, poznati pevač i slavni rijaliti učesnik, Lepi Mića, šokirao je mnoge otkrivši visinu svog honorara.

Kao dugogodišnji učesnik rijaliti programa, Mića je u kontinuitetu bio prisutan na ekranima, a nedavno je odlučio otkriti koliko novca zapravo zarađuje svojim učešćem u "Zadruzi".

- Ja sam u rijalitiju za vrlo male pare. Pitajte lažne milionere koliko su uzeli para. Boli me glava od njihovih laži. Ja sam inteligentan čovek i pre sam za jednu skromnu, dobru platu, koja te čeka kad izađeš iz rijalitija, nego da tražim milione, a izađem bez žute banke. E, njima se to dešava. Ja sam zadovoljan. Tih deset plata na kamatu, bude plus i neka nagrada, eto dobio sam kola, javnu promociju, pa sve to vredi. Da sam u spoljnom svetu, potrošio bih pare, dobio koronu i ne bih imao šta da radim. Ja javno pitam sve ove što se busaju honorarima, gde su im ti milioni? Nemaju ni kuće ni kućišta, a pričaju priče za malu decu. Pa, na splavovima ti vajni bogataši iz rijalitija skupljaju po 1.000 dinara da plate račun. Više od njih 30 u zadnje dve sezone nisu dobili ni dinara, sve otišlo na kazne - kazao je svojevremeno.

Ćerka Lepog Miće je uspešna i obrazovana lepotica

Iako se zna da ima porodicu i suprugu Snežanu, oni se nikada ne pojavljuju u medijima, iako su u odličnim odnosima. Mića je jasno razdvojio svoj privatni i javni život, te ne želi da ih meša.

Jednom prilikom je pomenuo svoju ćerku Saru, koja je završila doktorske studije, ali ona izbegava medijsku eksponiranost. Sara je stekla diplome Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i doktorskih studija u Holandiji, a trenutno radi u kompaniji Google. Iako retko spominje svoju privatnost, Lepi Mića je jednom prilikom podelio da su imali teške trenutke dok je Sara bila mala, ali su se trudili da to ne utiče na nju.

- Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina... Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem - govorio je Mića jednom prilikom u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading