NOVA VEZA U ZADRUZI?! Stefan Karić nakon turbulentne veze šutnuo misicu, a ova zadrugarka mu je zapala za oko?!
Alo.rs

Upravo je počela emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je prvi klip za danas. Zadrugari su gledali kako Jovana Ljubisavljević ljubomoriše na novu zadrugarku Kristinu Spalević, zbog toga što se sunčala sa Stefanom Karićem, dok je ona spremala doručak.

- Ja sam u šoku, ne znam šta odmah ovo prebacivanje za kuvanje jaja - rekao je Karić.

- Ja znam da kuvam - našalila se Kristina.

- Nisam ljubomorna na sve živo, ali sam se iznervirala. Razmislila sam da li imam pravo da ljubomorišem, jer nismo u vezi, ali sam se jako iznervirala. A za jaja sam se iznervirala, uzela sam da napravim doručak, nisam lepo spremila, pitala ga da li da bacim, on je rekao da da - rekla je Jovana.

- Meni ovo nije smešno. A posle smo pojeli jaja. Vidiš kako to ispada... - dodao je Karić.

- Odakle ja znam njene namere - pitala je misica.

- Ja nisam došla kod njega, nego on kod mene - dodala je Kristina.

- Devojka je videla da ležiš kod nje, iskoristila je to u svoju korist. Jovana je perfidno odradila ovo, videla je da ležite, ovo ide u njenu korist - istakla je Kulićeva.

- Ja sam druželjubiv dečko. Nisam znao da joj to smeta, a mi nismo u vezi. I meni su mnoge stvari smetale - poručio je Stefan.

- Stefan i ja smo dovukli peškire tu do ćoška i ja sam mislila da će biti tu negde pored, a onda je on otišao kod Ane i kod nje. Sedala sam namerno pored da vidim da li će me pozvati, čekala sam 10 minuta - rekla je Jovana.

- Ja bih i devojku i Nenada bacila u jezoro, odakle pravo? Zašto devojka koja zna sve, pratila je rijaliti, komentarisano ovde da je davala izjave da će da rasturi veze... Ja ne bih potencirala razgovor sa nekim ovde ko je zauzet. Evo, Janjuš i Aleks su zajedno, ona komentariše Janjuša da je simpatičan... To mešanje u veze... - ubacila se Tara Simov.

- Evo ja sam shvatila da mi se sviđa i da ću da se borim za tu ljubav. Ti imaš svog momka, njega gledaj - poručila je Kristina posle komentarisanja.

Komentari (0)

Loading