Stefan Karić i Nataša Šavija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Starleta Nataša Šavija prošle godine je na jednoj svadbi zadobila teške telesne povrede. Ona je za to okrivila bivšeg zadrugara Stefana Karića sa kojim je očekuje suđenje krajem ovog meseca.

Tim povodom sada se za medije oglasio Stefan i istakao da više nema odlaganja ročišta što je bio slučaj prošli put.

- Nije se ta priča okončala, mi sad imamo suđenje 23. februara. Bilo nam je prvo ročište koje je odloženo i ovo sada više ne može da se odlaže. Stvarno ne želim da je komentarišem jer smo još u sudskom procesu. Ne želim ni lepo, ni ružno da pričam o njoj. Šta je ona sa Osmanom radila, kako su se oni dogovarali. Samo znam da su trebali da se vide - rekao je Stefan i dodao:

- Zbog čega se nisu videli? Zašto je promenila ploču? To je već njen problem. Osman mi je rekao da samo treba da se vidimo i nisam ni sa njim hteo puno da ulazim u to. Možda je hteo neku emisiju da napravi sa njom. Znam samo da nemaju razloga da se međusobno mrze - rekao je Karić za Kurir.

Podsetimo, Karić je nedavno priznao i koliko je bio blizak njegov odnos sa Natašom:

- Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to - rekao je on za Republiku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading