TADA SE SVE ČULO U LAJVU Voditelj opomenuo zadrugara da ostavi telefon, nastao skandal!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nekoliko puta gledaoci najpoznatijeg rijalitija Zadruga navodili su da neki od učesnika poseduju telefone. 

Često se to na kraju ispostavi da bude neki drugi predmet koji u trenutku podseti na telefon, što je često bio slučaj sa devojkama koje su nosile ogledalce. 

Ipak, jedna situacija iz Zadruge 5 ostala je upamćena. Naime, tada je na društvenim mrežama kružio snimak na kome voditelj najgledanijeg rijalitija, Milan Milošević saopštava zadrugaru da ostavi telefon. 

- Zvaću te ja, ostavi telefon - rekao je Milan tada. 

Fanovi su tada odmah ispod objave krenuli sa nagađanjima da Stefan Karić ima telefon u Beloj kući. Međutim, poznato je da niko od zadrugara nema kontakt sa spoljnim svetom i da je strogo zabranjeno unošenje mobilnih telefona u rijaliti.

Milan je opomenuo nekog od takmičara da prati emisiju i da učestvuje u programu. Verovatno se našalio da ostavi broj telefona kako bi razgovarali nakon rijalitija, a da je sada momenat da pomno sluša šta govore njegovi cimeri u rijalitiju.

Podsetimo, Lepi Mića sinoć je u programu uživo otkrio da je Miljana tokom Zadruge 5 imala telefon u apartmanu, nakon čega je nastao haos. 

- Da li se sećaš "Zadruge 5"? Ti i ja sami u apartmanu, kada ti je zazvonio telefon i kada si uključila spikerfon - upitao je Mića Miljanu, a voditelj, koji je pre toga imao komentare, sada ništa nije rekao.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading