Stefan Karić
Foto: Alo/Ata images/Printscreen

Nakon suđenja između Nataše Šavije i Stefana Karića, a po tužbi kojom ga ona optužuje da je navodno izvršio nasilje nad njom, samo za Alo! oglasio se Karićev advokat Goran Karadarević.

Kako nam je objasnio, odbrana insistira na pribavljanju još dokaza koji nisu pribavljeni.

- Odbrana je danas tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici u predmetu Stefana Karića. Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. u fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist - rekao je advokat Karadarević za Alo! i dodao:

Stefan i Nataša

Foto: Alo/ilustracija

 

- Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza. Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak - zaključio je on za Alo!. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading