VIŠE PUTA MI JE DOŠLO DA POZOVEM ŠAVIJU Stefan Karić otkrio da je bio intiman sa starletom, o ovome je dugo ćutao!
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Starleta Nataša Šavija prošle godine je na jednoj svadbi zadobila teške telesne povrede, a za to je okrivila bivšeg zadrugara Stefana Karića. 

Stefan je sada otkrio više detalja o njihovom odnosu, ali i da li je imao kontakt sa Šavijom nakon skandala. 

- Ide to suđenje, pa ćemo videti šta i kako. Od tada nismo imali nikakav kontakt, ja bih i pozvao nju, više puta, stvarno, ali nisam, da se tu nešto pogrešno ne protumači, da ne ispadne, otkud ja znam šta sve može da ispadne. U njenoj glavi je haos, može svašta nešta ona i da se istripuje, čekamo mi lepo suđenje, pa ćemo da vidimo ko je u pravu, ko nije - rekao je Karić.

On je takođe otkrio da je sa Šavijom samo jednom bio intiman i nikada više posle toga.

- Mi smo stvarno bili mnogo dobri. Ok, nismo se mi nešto viđali, videli smo se dva-tri puta u životu, ali, eto, neke gluposti... Nismo bili prijatelji, ja ne mogu da kažem da smo bili prijatelji - otvorio je dušu Karić i dodao:

Intiman odnos smo imali prvi put kad smo se videli, to je bilo pre par godina i to je to, nikad više posle toga. Ostali smo super, ona je imala nekog dečka iz Crne Gore, išla tamo, šta je radila, nemam pojma. Posle toga smo se videli kad je prošlo godinu-dve, na Adi Bojani smo se sreli, ni tad ništa nije bilo, znači bukvalno na plaži smo se videli i to je to, ma ni kupanje nije bilo, bukvalno za šankom, popili smo par pića, ona se vratila u svoj apartman i to je to - rekao je on za "Republiku".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading