Stefan Karić
Foto: Alo/Ata images/Printscreen

Stefan Karić se oglasio preko društvenih mreža posle odloženog ročišta sa Natašom Šavijom.

Bivši učesnik Zadruge istakao je da nije davao lažnu adresu u toku trajanja procesa, a potom dodao i da ga je izjava njenog advokata uznemirila.

- Doneo sam odluku po savetu svojih advokata da se ne izjašnjavam. Međutim, pošto je u javnost data izjava Natašinog advokata da ja ne poštujem sud zbog jedne fotografije koja je objavljena i da sam davao lažnu adresu, želim samo da kažem da je to apsolutna neistina. Prvo, ta fotografija je objavljena na u julu mesecu prošle godine, kada predmet nije bio na sudu već u tužilaštvu, jer je optužni predlog protiv mene predat u sud u oktobru mesecu. Bez obzira na to, ta slika i majica nemaju veze sa mojim postupkom, a što se tiče adrese, adresa mi je tačna. Samo sam dodao još jednu adresu gde mogu da me nađu u slučaju da me na prvoj nema - napisao je Karić na svom Instagram storiju.

Stefan Karić

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, advokat Stefana Karića oglasio se za Alo! nakon suđenja i objasnio nam da odbrana insistira na pribavljanju još dokaza koji nisu pribavljeni.

- Odbrana je danas tražila izuzeće tužioca i glavnog tužioca u Rumi, kao i glavnog tužioca u Sremskoj Mitrovici u predmetu Stefana Karića. Smatramo da je tužilaštvo postupalo neobjektivno u fazi pre podnošenja optužnog akta, tj. u fazi prikupljanju dokaza. Isto je bilo dužno prema odredbama Zakonika o krivičnom postupku da prikuplja dokaze i one koji terete okrivljenog i one koji mu idu u korist - rekao je advokat Karadarević za Alo! i dodao:

Odbrana je insistirala na prikupljanju bitnih dokaza koji nisu pribavljeni, pa će sada sud morati da se bavi prikupljanjem ovih dokaza. Sve ovo izaziva sumnju u nepristrasnost tužilaštva u ovom predmetu. Pretpostavljam da je javnost, a pre svega kršenje pretpostavke nevinosti prema Stefanu Kariću i to kroz medije uticalo da Tužilaštvo padne pod ovaj pritisak - zaključio je on za Alo!. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading