danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Stefan Karić oprostio se od male Danke Ilić koja je ubijena u drugoj godini života. 

Bivši zadrugar je uputio javno izvinjenje majci tragično nastradale devojčice. 

Dušo mala počivaj u miru - oprostio se Karić od devojčice, pa se zatim obratio njenoj majci:

Ovom prilikom bih želeo javno da se izvinim majci ubijene Danke, zbog toga što sam jedna od osoba, koja je poverovala netačnim informacijama i time dao sebi za pravo da posumnjam da je umešana u nestanak svog deteta. Niko ne zna kako se ta žena trenutno oseća! Još jednom veliko izvinjenje. Bog neka nam oprosti - napisao je Karić na Instagram profilu. 

Stefan Karić

Masanori Jošida

 

Za ubistvo Danke osumnjičeni su dvojica muškaraca, a telo nastradale devojčice još uvek nije pronađeno. 

Podsetimo, Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova juče su, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provera svih tragova i informacija uhapsili S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Dvojica osumnjičenih u potpunosti su priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
niko ije od nas

05.04.2024 10:25

nisi jedini sve je navodilo na pogresan pravac saucesce porodici iy najbolje namere da se beba nadje ljudima je svasta padalo na pamet

Pegi

05.04.2024 12:30

Pa niko ovde nije kriv, dosta je bilo nelogičnosti i tragova ka majci. Kao da se nije dešavalo da majka proda dete ili čak ubije, znači postoji mogućnost. Nisu sve majke iste. Setite se samo male Kaje i šta je njena majka uradila. A ove monstrume bolesne bih naterala da golim rukama prekopaju celu deponiju dok ne nađu to jadno detence. Ni hleba ni vode im ne bih dala.