Ivana Šašić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Iako je godinama unazad za novogodišnju noć pevala i putovala zbog posla, ovaj doček za pevačicu Ivanu Šašić će biti drugačiji.

Kako priznaje Ivana Šašić, najviše ju je strah zbog sina.

- Znate da sam ja uvek iskrena, u strahu sam, stariji sin prvi put izlazi. Panika je velika. Ima šesnaest godina i ide sa društvom negde na doček. Ja sam od srca dala kintu da uplati rezervaciju, ali nije mi dobro, iskreno, majke mi! - priznala je Ivana, a potom otkrila kako će provesti novogodišnju noć.

- Imala sam pozive za doček u Crnoj Gori i Bosni, ali nisam prihvatila, ne daj Bože da idem negde daleko, a on izlazi. U strahu sam, ali Bože zdravlje, to je normalno. Pevaću u Beogradu za Novu godinu, ipak sam tu, nekih pola sata od Šapca. Moram da priznam dobra su mi deca i ja sam ponosna što sam stvorila i rodila dva dobra čoveka, ali malo je ludo vreme i svaki roditelj zna o čemu pričam - priznala je pevačica za Grand. 

Podsetimo, pevačica Ivana Šašić nedavno je stavila tačku na brak sa Bojanom Simićem nakon čega govorila o novoj udaji.

– Pokušala sam ja sama sebi da izaberem muža, ali ne znam, tako da ja od sada neću više ja birati ništa. Sada neka neko mene izabere ili da nađem nekog druga da mi pronađe nekog dobrog čoveka, ja ne znam sama, majke mi – reka je Šašićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading