Toni i Dragana
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

Javnost i dalje raspreda o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji se desio nakon 14 godina braka.

Vest je šokirala njihove prijatelje, kolege, ali i poznanike, mnogi su se oglasili, a sada je haos prokomentarisala i Draganina koleginica Ivana Šašić.

- Nikada zaista to nisam mislila! Pevala sam na rođenju Manuele u Beču, pre 22 godine. Poznajem i Tonija, zapravo njega sam upoznala pre Dragane. Živela sam u Beču, poznavala sam i njegovog oca. Ali, zaista ovo nisam očekivala. Dragana je jedna fina žena i mislila sam da će ona svojom dobrotom da ušuška sve to i da će to da traje, koliko god da neko ima svojih mana i vrlina - rekla je Ivana i dodala:

- Niko ne može da zna šta se dešava u njegova četiri zida, tako da ne možemo ni suditi, a opet smatram da je bolje dobar razvod nego loš brak.

Ivana Šašić

Foto: Ataimages

 

Ivana je prokomentarisala i činjenicu da se za njihov raskol znalo mnogo unapred.

- Znate kako, ako naviknete novinare na zajednicu i na to da ste non stop zajedno i onda čim jednog nema šuška se da tu već nešto nije okej. Sve se zna i da se ne lažemo i novinari sve znaju i sve saznaju, samo je pitanje koliko su obazrivi prema nekome iz poštovanja, pa onda neće da objave nešto- poručila je Ivana, a potom dodala:

- Za mnoge stvari se znalo unapred, ne samo za Draganu, već i za druge, samo se nije objavljivalo - rekla je pevačica za Grand.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading