Ana Ćurčić
Foto: Alo/Printscreen

Pre same emisije "Pitanja novinara", voditeljka Dušica Jakovljević, ugostila je Ivanu Šašić koja je dala svoj sud na aktuelne teme.

Darko Tanasijević je pročitao poruku Anine bivše adminke koja se oglasila samo za Pink, a njenu izjavu pročitajte OVDE.

"Nije mi čudno što ti je pucao pored glave" ja sam bila zgrožena tom rečenicom Ane Ćurčić. I da je na kraju isterala iz stana koji je ona našla preko agencije. Izbacila je posle tog rođendana zbog te svađe. Prvo ti ne možeš svakome da daš svoj život na tacni ako već jesi budi fleksibilna i malo istoleriši. Moje mišljenje je da je Ana Ćurčić ljubomorna na svakoga i sve, posebno na ljude bliske Aci ali on je moj drug i ja sam mu uvek govorila svoje mišljenje. Ona bolesno voli Zvezdana -rekla je Ivana.

Kako je došlo do tog poljubca ispred pink televišije? -pitala je Dušica.

Ivana Šašić

Printscreen

 

On je nju ispoštovao i učinio joj je. On je takav -rekla je Ivana.

Žena nije znala šta je javni život i ušla je prostodušno u ovo -rekla je novinarka.

Kako je onda znala da traži cifru. Nije mi zbog Ace žao što sam se uplela u ovo ali ga je dovela u situaciju da sada svako priča o njemu. I on je naivno ušao u sve to -rekla je Ivana.

I Milena je rekla da je tukao Anu o mladosti -rekao je Darko.

Meni je nametala priču kako je ona Aci najbitnija -rekla je Ivana.

U novin skrinšotovima, ona Acino trenutno ponašanje tumači sa ostalim adminkama gde dovodi u pitanju i acinu erektivnu funkciju, poveravala im se. Ako je to stvarno Ana pisala -Rekao je Darko.

Ja nisam ulazila u te prepiske niti ih imama. Zamisli ti koji je to mozak da ti adminki koja je Acina kažeš da ti kupi najskuplji parfem. Ili reci mu da da kintu za more pa misli da Hristina neće reći Aci -rekla je Ivana.

Ivana Šašić

Printscreen

 

Videli smo i da je Aca u dogovoru sa Milenom Kačavendom preko noći joj kupio Roleks -

Aca Bulić je jedan dobar čovek i galantan je. ja sam se sinoć sa acom pričala ali o njoj ne i neće me sa njim posvađati

Kako komentarišeš što je Ana najavila pokretanje sopstvene platforme gde će osnaživati žene žrtve nasilja, a čuli smo šta je rekla Hristini?

A koliko se to plaća? Znam da je imala plan da otvori tu organizaciju ali iza toga treba da stoji neko sa kradibilitetom jer su to opasne stvari i radi se o nečijoj glavi -rekla je Ivana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading