BULIĆ BI SVAKOM POMOGAO! Ivana Šašić zgrožena Mileninim i Markovim razgovorom o njenom prijatelju!
Printscreen

Takmičari "Elite" Milena Kačavenda i Marko Đedović danas su poveli ozbiljan razgovor u toaletu, gde su izneli skandalozne optužbe na račun Ane Ćurčić i Ace Bulića, o čemu detaljnije možete pročitati na našem portalu. Tokom ovog razgovora, Marko Đedović je pomenuo i pevačicu i bivšu zadrugarku Ivanu Šašić.

Marko je više puta istakao kako mu se Ivana žalila na to što je upletena u priču i da ne zna kako da "otkači" Anu, a smatrao je da je slična situacija i kod Bulića.

Ivana Šašić se oglasila za Republiku i rekla sledeće:

- Nisam iznenađena, znala sam da će me Marko spominjati. Imao je moju dozvolu. Ostalo me ne zanima, nisam učesnik "Elite". Akteri neka pričaju o svojim životima, zato su tu - rekla je Ivana.

Ivana se osvrnula na svoje prijateljstvo sa Bulićem, koje traje preko 20 godina.

- Javno sam davno rekla da je Aca Bulić moj drug preko 20 godina. Zlo mi je više od provlačenja njegovog imena u lošem kontekstu i iskorišćavanja njega, kao nekoga ko je i ko bi svakom pomogao. Poznato je da je i Marko Đedović moj drug. Naravno da ću stajati iza svog druga i da ću uvek biti prijatelj svojim prijateljima. Malo ih imam, ali su pravi! - poručila je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading