Haris Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris Džinović i dalje je u jeku skandala nakon razvoda od dugogodišnje supruge Meline, a njegovi sugrađani iz rodnog Sarajeva, u koje ne dolazi često, nemaju baš lepe reči za pevača.

Ljudi iz ulice u kojoj je odrastao nemaju lepo mišljenje o Harisu.

Haris Džinović

Foto: PrintScreen / Prva TV

 

Sad ću ti domah reći, go*no od čoveka. Odmah prenesi ovo, ako treba da se predstavim ja, go*no od čoveka. Imam iskustvo i zato govorim. Imam loše iskustvo sa njim, digao je nos kao da je Tito. Ništa se on nije promenio, uvek je bio isti - kaže jedan Sarajlija ljutito, i dodao:

- To nije život, to je karakter - rekao je on, dok ga je drugi komšija prekinuo:

- Ne možeš tako, nisi ga sreo 20 godina.

- Pa nisam ga sreo od rata. Ne dolazi nikada - priznao je ljutito komšija, dok se drugi ubacuje:

- Jednom je došao posle rata i pošao pevati nešto i frajer pivsku flašu i pup posred čela. Počeo je pametovati nešto. Pa kako ćeš ovde pametovati, zemljače? - kaže ljuti Sarajlija.

Haris ispred suda

Foto: Ataimages

 

 

Kako Sarajlije vole da istaknu, kod njih niko nije zvezda niti bilo ko ima pravo da se tako ponaša.

- Pa u Sarajevu nema zvezda. Znaš, mi smo ovde u mahali odrasli i svi se znamo, tako da u Sarajevu generalno ni Bregović nije zvezda. Nema zvezda, ni Zdravko Čolić... On može biti samo sused, komšija. Do pre rata si mogao Harisa videti ovde, kako je rat krenuo, on se i preselio u Beograd, tako da retko dolazi u Sarajevo, ako ima neke obaveze, snimanje, koncert, ali od tada ga ja nisam video - kaže Harisov komšija iz ulice.

Drug iz detinjstva takođe ističe da Harisa dugo nije video.

- Videli smo se poslednji put pre rata - kazao je drug, a na pitanje da li mu je žao što su neka drugarstva prekinuta, odgovara:

- Pa šta ćete, takva je situacija, ne može se tu ništa učiniti. Ne može ni on ići za mnom ni ja za njim, eto, drag mi je bio drug, prijatelj, zajedno smo nekada letovali. Bila su perfektna ta letovanja, a kakva su bila, pa kao kada smo bili mladi - rekao je za Blic.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading