Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Estock

Ana Ćurčić, bivša učesnica Zadruge 6, oglasila se na lajvu u Instagramu, nakon što ju je Ivana Šašić u emisiji "Pitanja gledalaca" okarakterisala kao lažova i lošu osobu.

Opušteno, šta vam je ljudi? Gori sve i puca.

- Da li sam čula šta je rekla Ivana Šašić? Pa popila je nekoliko vinjaka. Verujem da ima pametnih ljudi koji razumeju šta mi sada drugi rade. Rekla je da ću ući u Elitu za 200.000 evra, a istina je da me je Ivana zvala. Tada mi je rekla da treba da uđem i da raskrinkam svoju lažnu kumu. Moj odgovor je bio da bih ušla samo za debele pare - rekla je Ćurčićeva, koju su pratioci žestoko prozivali u lajvu.

Ivana Šašić

Printscreen

 

 

- Hristina je radila za pare i sve ovo je izrežirala sa Ivanom Šašić. Nisam sve čula šta je Šašićka ispričala, ali 90 odsto su laži - rekla je Ana, a na pitanje da li je u vezi sa Acom Bulićem, Ćurčićeva je odgovorila odrično.

- Jesam li u vezi sa Acom Bulićem? Ne. Meni Aca nije život, a pitanje je da li su se Šašićka i Hristina zaljubile u njega. Meni to tako deluje - rekla je Ana. 

- Potpuna je laž da sam Hristini rekla da nije ni čudo što joj je muž pucao pored glave, to je potpuno izvučeno iz konteksta. A što se tiče tableta koji Hristina ima, to je jedan prastari  tablet koji imam već 10 godina. U njemu nema ničega, i moja ćerka ga je poslala Hristini. Napravili su priču da su tu bile poruke koje je ona navodno sačuvala, a istina je da je ona uzela poruke iz grupe Lavice i montirala ih kako je ona htela. Istina je da nisam želela da joj se javim kada sam izašla iz Zadruge. Kada je došla u Beograd, pristala sam da se upoznam s njom, došla je kod mene u stan. Ali namera joj nije bila da mene vidi. Bila je 24 sata na telefonu, na vezi sa adminkama, a mene to nije zanimala. U isto vreme me zove Šašićka i pruža mi podršku i pričala kako da se odnosim prema kumi - rekla je Ana, a potom se osvrnula i na Kačavendinu priču da je dete izgubila jer ju je Bulić pretukao. 

- Izgubila sam dete kada sam imala 19 godina, a Milenu sam upoznala kada sam imala 25 godina, kada je ona bila trudna sa drugim sinom. Nisam mogla da joj se poverim o gubitku deteta jer je nisam poznavala. Narednih 10 godina se nismo družile, ali smo se srele 2014. godine i tada samo razmenile telefone. Mnogo mi je naštetila njenom pričom, niko me nije istukao do te mere da sam završila u bolnici i tako izgubila dete. Rodila sam dete koje je živelo osam dana i za to postoje dokazi - ispričala je Ana, i dodala da nije istinita Milenina priča da je očekivala 100.000 evra i stan od fanova po izlasku iz Zadruge.

- Pa ništa, vi verujete kumi.  

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nadica

23.09.2023 19:38

Ne znam da li je Šašićka zaljubljena u Acu, ali da je kučka-jeste! Izrazito pogane naravi, a čudno je što samo Anu napada, a ne i Kačavendu, koja iznosi najveće uvrede na račun Ace. Drugo, ako se nije "mešala", kako to da se tako prisno sprijateljila sa Hristinom!!?? Naravno, da bi zajedno ocrnile Anu! Sve ološ do ološa. Šašićka da ima malo mozga, ne bi se udala za onog mutavog nikogovića!!!