Melina Džinović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Javnost u Srbiji, ali i regionu bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović, a i brojne poznate ličnosti oglasile su se na tu temu i dale svoj sud.

Među njima je i pevačica i nekadašnja rijaliti učesnica, Ivana Šašić, koja je javno obelodanila da su svi na javnoj sceni znali da Melina "švrlja".

Svi smo mi znali da Melina tamo negde švrlja i da tome mora doći kraj. Što se nje i Harisa tiče, nekako smo svi očekivali da će se ovo desiti. Da se ne lažemo, to je javna tajna i novinari sve znaju i svi mi koji negde imamo prijatelje novinare, čujemo svašta. Samo što mnogi novinari imaju poštovanje i neće da komentarišu i iznose u javnost neke stvari koje znaju - rekla je Ivana, a potom se osvrnula i na razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

Ivana Šašić

Foto: Ataimages

 

- Ja sam pevala na veselju kada se Manuela rodila, sećam se toga iako je bilo pre više od dve decenije. Dragana je jedan divan čovek, a ako mene pitate ovo niko nije očekivao. Duže poznajem Tonija nego Draganu, poznavala sam i njegovog oca. Bez obzira na neke Tonijeve izlete svi smo mislili da će Dragana to svojom dobrotom sačuvati. Ona je divno stvorenje, ali svemu dođe kraj - istakla je ona za Grand.

Podsetimo, Ivana Šašić i sama je bila tema medija nedeljama, nakon razvoda od Bojana Simića, a on je nakon kraha braka proveo nekoliko meseci u rijaliti programu "Zadruga" gde je iznosio detalje iz njihovog privatnog života.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading