Ana Ćurčić
Foto: Alo/Foto: Estock

Bivša zadrugarka i pevačica Ivana Šašić gostujući u emisiji "Vanredno ubacivanje" šokirala je mnoge otkrićima vezanim za odnos Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Ovim povodom, u lajvu na društvenoj mreži instagram oglasila se druoplasirana superfinalistkinja "Zadruge 6", Ana Ćurčić, koja je osula paljbu po Šašićevoj, ali nije štedela ni svoju bivšu drugarcu, tj. "lažnu kumu", Milenu Kačavendu.

- Šašićka sada obrće, ja sam nju jednom videla u životu, dopisivali smo se na njenu inicijativu, kad god sam u nekoj emisiji, ona mi napiše: "Trebaš ovako, trebaš onako...", pa onda polemika oko haljine, svega je tu bilo... - rekla je Ana, te je onda dodala:

- Hristina je bila tu zbog para i koristi koje je imala od Ace, kraj i tačka. Sve je adminke okretala protiv mene, pljuvala me je dok sam ja bila unutra. Da li neko ko je vaša podrška radi tako nešto?! Da bi mi jednog momenta, dok smo sedeli ovde kod mene, rekla da je mene narod zato što sam žrtva nasilja, a ne zbog toga da li sam ja dobar čovek, da li imam dobru dušu, da to nije narod zanimao, na šta sam rekla da ne verujem da je to samo tako. Govorila je kako me niko od adminki ne vole, kako ne mogu da me podnesu, sve mi je to ispričala. Sve to što ti Hristina izbacuješ ćemo ti malo pojasniti! - ispričala je Ana.

Nakon toga, Ana se osvrnula i na Milenu Kačavendu.

- Tužila sam dakle Slavnića, Marinkovića, Đedovića, Kačavendu i Hristinu, a sad ću i Šašićku, baš posle svega ovoga. Zamislite ženu koja je u "Zadruzi" i koja priča da je mene Aca tukao, kako je rekla da mi je ubio dete. Ja sam izgubila dete 1997. godine i tada sam imala 19 godina, a Milenu Kačavendu sam upoznala sa 25 godina, kada je bila trudna sa drugim detetom. Upoznala sam je preko moje tadašnje kume i koja je bila moja venčana kuma i koja je bila moja najbolja drugarica. Tako da kada je Milena izjavila da sam se požalila najbližim prijateljima, ne znam kako sam mogla da se požalim njoj, pogotovo laž koju je iznela, kada se nismo poznavale tada. Mi se 10 narednih godina nismo družile, viđale smo se na rođendanima i susretale u salonu moje kume, to je bila cela naša priča i druženje. Nikada nismo bile drugarice tog intenziteta, ja jesam rekla u "Zadruzi" da je ona moj prijatelj jer je ona napolju, ne znajući šta ona radi. Mnogo toga što je ona pričala mi je naštetilo, a mnoge kontradiktornosti su proizvedene od toga. Branila me je na neki svoj način, koji ja ne opravdavam. Mene niko nije istukao do te mere da sam ja zavšila u bolnici i da sam ja izgubila to dete, to naše dete je živelo osam dana - objasnila je Ćurčićeva.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading