NE BIH BILA U KOŽI TE ŽENE! Bivši muž Ivane Šašić se ženi sa njenom koleginicom, a ona se hitno oglasila i otkrila šokantne stvari
Foto: Alo/Foto: Aleksandar Nalbanjan

Ivana Šašić posle burnog razvoda od Bojana Simića konačno je uplovila u mirnu luku, ali svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti!

- Moj život je miran i lep. Srećna sam i zaljubljena u jednog divnog gospodina, mnogo mi je lepo, ali ne nameravam da se udajem - kaže Ivana i osvrće se na bivšeg muža Bojana, koji na sva usta najavljuje svadbu s jednom pevačicom:

Boki i Ivana

Printscreen

 

- Ne poznajem tu koleginicu, koja god da je u pitanju, ne smeta mi. Ne želim da me neko shvati pogrešno, ali toj ženi posebno želim mnogo sreće. Ne bih joj bila u koži! Vreme će joj sve pokazati. S njim nisam više od dve godine, nemamo dodirnih tačaka ni potrebe za ikakvim kontaktom. Niti mu mislim loše, niti mi je bitan. Davno sam rekla, što dalje od mene!

@alo_portal Desingerica o narkoticima: “Pre bih bio na kokainu, nego na travi” #alo #alodnevnenovine #alonovine #fypシ #fyp #foryoupage #desingerica ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading