Haris, Melina
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Javnost u Srbiji, ali i regionu bruji o razvodu Harisa i Meline Džinović, a i brojne poznate ličnosti oglasile su se na tu temu i dale svoj sud.

Ivana Šašić nedavno je dala svoj sud na ovu temu, međutim, sada se ponovo oglasila.

Pevačica je istakla da razume Harisa, ali je i otkrila kako bi ona reagovala u takvoj situaciji.

Haris i Melina

Foto: Ataimages

 

- On je povređen čovek, ja njega razumem. Nisam pristalica prevara u vezama i brakovima, razvedi se pošteno, pa radi šta hoćeš. Kod mene je to tako. Bolje mi je da sam kvalitetno sama nego u odnosu gde će mene neko da vara ili ja nekog. Ne mogu da budem sa tim partnerom ako ću ga varati, nisam taj tip. Ako sam došla do situacije da pomislim da ga prevarim, nešto nije u redu. U toj zajednici nikad ne bih bila. E sad, mi smo kao narod malo izgubili smisao braka i vrednosti, sve se svelo na to da smo ušuškani i finansijski potkovani. Protivnik sam takvih stvari, prevara i brak ne idu zajedno - rekla je Ivana, pa prokomentarisala Harisove izjave koje je davao u poslednje vreme vezano za bivšu suprugu.

Ivana Šašić

Foto: Ataimages

 

- Povređen je, on je svesno njoj dao sve, verovatno. Imala si sve i sad si me izigrala i povredila, jednostavno priča kao povređen čovek. Upoznala sam ga jednom davno i mislim da njegov karakter ne dozvoljava drugačije nego ovo što sad radi. Takav je da mora da kaže ono što misli da neko ne bi pomislio možda nešto drugo o njemu. Dostojanstven je i mora da kaže tako kako jeste, to je njegov deo priče. On je u lepim godinama i svestan je svega, sam kaže da joj je sve dao, pa šta nije valjalo?! Ima takvih i muškaraca i žena, da se ne lažemo, koji imaju sve pa im je malo - rekla je Ivana za Grand.

Podsetimo, dosta se spekulisao o odnosu Meline i ćerke Đine.Naslednica je u jednom trenutku otpratila svoju majku sa društvenih mreža, tačnije, Instagram profil brenda koji vodi njena majka i putem kog se Melina nekada oglasi, a sada je uradila kontra potez, a više o tome pročitajte ovde. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Шкрипило

18.04.2024 17:48

Све ок. А ко је Ивана Шашић?