POSLE VRELE AKCIJE MAJE I FILIPA OGLASIO SE TAKI Nije štedeo reči kada se o Caru radi: "Ovo ne bih poželeo ni najgorem dušmaninu"
Printscreen/RED TV

Jutros se u "Zadruzi" desio totalni preokret kad su se Maja Marinković Filip Car ponovo zbližili u noć završili zajedno u krevetu i imali žestoku vrelu akciju. Mi smo tim povodom kontaktirali Takija Marinkovića, kako bi dao svoj sud u aktuelnomn dešavanju.

POSLE VRELE AKCIJE MAJE I FILIPA OGLASIO SE TAKI Nije štedeo reči kada se o Caru radi:

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

-Pakao. Ovo ne bih požeo ni najgorom dušmaminu, Ovu vezu nikad ne bih podržao, niti ću. Ja je takvu ne poznajem, a taman se spasila tog zla. Vidimo kako devojke prolaze pored njega. Mislim da je ona ipak zaljubljena u njega - govorio je Taki na samom početku razgovora.

Kako komentarišete njen odnos sa Zvezdanom Slavnićem i flert koji su imali?

-To je zatvoren prostor, neko mora i da se našali. Osuđeni su jedno na drugu, a Maja voli da bude uvek u prvom planu. Treba da se pravi šou.

Taki i Maja

Alo

 

Kao ćete reagovati ako Car posle vrele akcija ne bude želeo da ozvaniči vezu sa Majom?

-Znam da će to biti pakao. Izbegavaću da gledam jer znam da će biti haos. Ja sam rekla na koju kartu igra, on je sa Aleks bio u vezi i bila je mirna luka, ali pošto Zvezdan, Ana i Anđela vrte glavnu priču, on je iskompleksirani Sunđer Bobo koji čim nuije u centru pažnje daje sve da bi bio bitan.

ALEKSANDRA UTUČENA ZBOG VRELE AKCIJE FILIPA I MAJE "Potrudiću se da ubijem svaku emociju prema njemu"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading