Dara Bubamara
Foto: Printscreen/Foto: Alo ilustracija

I dok na svetskoj javnoj sceni uveliko vlada trend objavljivanja fotografija bez ikakvog ulepšavanja, naše pevačice i dalje se trkaju koja će više fotošopa da iskoristi na svojim objavama. 

Dara fotošop

Foto: Printscreen/instagram

 

Jedna od onih koja nikako ne odustaje od objavljivanja ulepšanih selfija svakako je Dara Bubamara

Iako je godinama prozivaju zbog preteranih izmena koje pravi na svojim fotografijama, žestokog smanjivanja obima svog tela i brisanja svih pora i bora sa lica, pevačica odbija da prestane i odlučna je u nameri da se predstavi kao devojčica. 

Dara Bubamara

Printscreen

 

Ovaj trend verno prati i njena znatno mlađa koleginica Tijana Milentijević, koja ne samo da smanjuje obim struka, nogu i ruku već po mišljenju mnogih potpuno menja lični opis, te na mnogim objavljenim fotografijama izgleda kao manekenka sa naslovnih strana. 

 

 

 

Zbog ovakvih poteza, Tijana je često na meti osudi publike koja je voli i prati, ali i smatra da joj fotošop nije potreban s obzirom na mladost, ali i niz estetskih intervencija koje je imala tokom poslednjih godina. 

Tijana

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim Dare i Tijane, isti trend prati i poznata pevačica Elma Sinanović koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama.

Elma Sinanović

Printscreen

 

Iako važi za jednu od najnegovanijih pevačica sa javne scene, Sinanovićeva povremeno iskoristi priliku da edituje fotografije, zbog čega se na pojedinim objavama sa njenih društvenih mreža čini da ima bar petanest godina manje. 

Bonus video: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading