Taki Marinković
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Otac starlete Maje Marinković, koja je trenutno u "Eliti", objavio je, najpre, video snimak svog spaljenog automobila, a zatim i pokazao da je još nekoliko vozila koji su se našli na parkingu pored njegovog auta, takođe oštećeno. 

On se ovim povodom oglasio i otkrio da je trenutno u policiji zbog događaja.

 - Automobil je moj, trenutno sam u policiji - rekao je Taki za "Blic". 

Podsetimo, Takiju su pre samo tri meseca obili prozor od automobila koji se nalazio na parkingu ispred zgrade i pokrali sve što se u njemu nalazilo. 

Naime, Taki je ovog jutra krenuo do grada, a tom prilikom video je da su mu kola uništena, da je prozor skroz uništen, a kada je počeo da istražuje video je da mu fali dosta toga.

- Izvinjavam se, ali u haosu sam, opljačkan sam, ne mogu da verujem na šta su ljudi spremni. Prozor mi je uništen, iz kola mi je sve odneto, od gaća do novca, preko lisica, a nema mi ni telefona kog sam čuvao u kaseti. Niko od komšija nije čuo ništa, sad moram da idem u policiju, da prijavim slučaj, da se otkriju ovi idioti koji misle da su krimosi, obični krimosi na baterije - rekao je Taki tada, pa dodao:

- Ovo nije opomena, ovo neko pokušava da me izludi, u tom telefonu ja imam dosta prepiski, dosta dokaza, zato ga i čuvam u kolima, da uvek Znam gde mi je. Nema mi ni stvari, garderobe.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading