Barbara Bobak
Foto: Alo/Foto: DejanBriza

Alo! redakcija posetila je pevačicu Barbaru Bobak u njenom rodnom Futogu, nedaleko od Novog Sada, a kako se proslavlja 1. maj - praznik rada - zatekli smo je na jednom neobičnom mestu: u farbari. Ona nam je objasnila zašto se tu nalazimo:

- Tako je nastala fora na internetu - priča Barbara kroz smeh i dodala:

 - Ispričala sam da, kad sam se rodila, moja pokojna prabaka je čula kako ću se zvati i rekla je: "Ko još daje detetu ime Farbara?!" Onda su ljudi fotošopirali moje lice na molera i tako je to zaživelo.

- Jako volim moj Futog i ponosna sam što sam odavde. To je lepo mesto gde su divni ljudi, i čime god da se bavim to bih isticala - nastavlja Barbara.

Barbara Bobak

Foto: DejanBriza

 

Ona važi za jednu od najtraženijih pevačica mlađe generacije, ali isto tako ističe da od rada ne beži.

- Počela sam da radim sa 17 godina. Radila sam u teretani i pisala tekstove za jednu australijsku kompaniju. Jedno vreme sam radila to, pevala i išla na fakultet, ali onda je pevanje prevagnulo - kaže nam Barbara.

Iako puno radi, Barbara priznaje da puno i troši, i to na hranu i garderobu.

- Trošim na gluposti, poručujem svašta onlajn iako mi tako nešto čak i ne treba. Zadnja "glupost" koju sam kupila je jastuče za vrat na naduvavanje, za putovanja, pošto zbog posla puno putujem - rekla je ona i priznala:

- Što se tiče poslova, ne delim ih na muške i ženske. Ipak, neki poslovi više priliče muškarcima poput vozača kamiona, majstora i težih fizičkih poslova, ali ima i žena koje to super rade. Od kućnih poslova odlično kuvam, ali ne volim da perem sudove - otkriva Barbara.

Ona priznaje da u njenom životu postoji pet muškaraca koji joj pomažu, ali ne i emotivni partner:

- Tu su moj otac, brat i momci iz benda. Da imam dečka, sigurno to ne bi bio neko ko očekuje od mene da ga idržavam. Ako je neko ambiciozan i trudi se da svoje materijalno stanje poboljša, to je u redu, ali ako je neko parazit ne bih ušla ni u razgovor sa njim. Razvila sam "njuh" za takve - iskrena je Bobakova.

Barbara Bobak

Foto: DejanBriza

 

Barbara priznaje da uopšte ne izlazi po klubovima, jer puno nastupa i kaže da se najviše odmara kod kuće, gledajući filmove i serije, ili sa porodicom i prijateljima.

- Da se ne bavim pevanjem, sigurno bih bila glumica ili novinarka. Kao klinka sam telefonom intervjuisala bake i deke na ulici. Uvek me je interesovalo nešto ispred kamere. Sad sam se posvetila završavanju svog albuma i to mi je trenutno najvažnije - otkriva ona.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading