POLA BEOGRADA ĆE SE RAZVESTI ZBOG MOG UKRADENOG TELEFONA Taki strahuje zbog krucijalnih dokaza, ovo nikako ne sme da izađe u javnost!
Printscreen

Olgica Kosovac/ Amina Jusović 

Taki Marinković u ranim jutarnjim satima opljačkan je od strane nepoznatih počiniona. 

Marinković je za Alo! otkrio šta se dogodilo.

- U autobomilu nisam imao mnogo novca, samo nešto za prvu ruku. Bilo je nekoliko hiljada dinara, okvirno 50 evra, tako da u tom smislu nisam mnogo oštećen. 

- Uzeli su mi kožnu jaknu, nekoliko majica i isto toliko odela, ne znam kome to treba. Moja odela su kvalitetna i skupa, to svi znaju, a sve su mi ih odneli. Odneli su i lisice koje predstavljaju moj zaštitni znak, moju amajliju- rekao nam je Taki, pa otkrio čime su ga lopovi najviše oštetili: 

- Ono što je najveća šteta to su sunčane naočare. U tom trenutku sam u automobilu imao tri para, a njihova vrednost je 1.500 evra.  

- Najveća šteta je što su mi odneli i telefon koji je pun fotografija i ostalih dokaza. Ako te informacije procure u javnost, pola Beograda će da se razvede.

 - Sinoć je bilo prvo veče da nisam izašao u grad posle dužeg vremena i odmah me to zadesilo. Ne vredi, izgleda da moram da partijam svake večeri.  

- Oko ponoći sam izašao da prošetam psa i sve je bilo normalno. Jako je lepo veče bilo, ostavio sam otvorene prozore, ali ništa nisam čuo. Ni niko od komšija ništa nije primetio. To je verovatno uradio neki klošar u prolazu, jer kome još treba moja garderoba. Neću ni prijavljivati policiji- otkrio je Taki za Alo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading