Taki
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Učesnik Elite Nenad Macanović Bebica, je u utorak posle žurke uspeo da zavede Teodoru Delić, te su u hotelu, gde borave ove nedelje, pali prvi vreli poljupci.

Naravno da se ova tema pokrenula tokom emisije “Pitanja gledalaca”, a oni su istakli da ne žele da brzaju, već će pustiti da stvari idu svojim tokom.

Zbog toga je kontaktiran Majin otac,Taki Marinković, sa kojim Delićevu već nedeljama povezuju, a na pitanje kako komentariše novonastalu situaciju između ova dva učesnika, Marinković je rekao:

Ja uvek glasam za ljubav., Ona se ponaša shodno svojim godinama i uvek glasam za ljubav – poručio je Marinković, a novinare je zanimalo još i da li je ljubomoran na Bebicu.

Ne, nikada! Nikada nisam ljubomoran. Najviše volim kad mi devojka ima dečka. Ja znam da sam ja nezamenljiv, posle Takija trava ne raste – ili idu u manastir ili se bese – završio je Taki.

Podsetimo, Maja je otputovala do Rima da napuni baterije, a Taki je za Alo! rekao:

- Kada Maja nije u rijalitiju, ja ne smem da pričam umesto nje, i ovo je previše što sam se javio. Otišla je malo da šopinguje, ali i da se odmori i pripremi za ulazak, trebaće joj i snage i elana - rekao je Taki za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading