Taki Marinković
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Taki Marinković, otac rijalliti učesnice Maje Marinković, otkrio je sumnjive detalje o Anelinim viđanjima sa određenim muškarcima. Nakon toga  dotakao se Janjuša, pa dodao da mu je žao što je Maja abortirala dete koje je nosila sa njim.

- Taki, šta misliš o navodima određenih ukućana da je Aneli sa Asminom bila isključivo zbog novca i da ga je ciljano selektovala? -pitala je voditeljka domaćeg medija.

- Istina uvek ima da kraja, zašto je ona otišla za Asminom ako nema dinara. On se pojavio da lamburdžinijem i ona je svesno otišla sa njim, videla je da dečko ima novca i svi znamo da ona lovi samo takve likove. Mi smo videli u više navrata da ona ne govori istinu, ona je njega svesno pikirala i videla je da ima bazen, penthaus i odma je pala. Prvo kako je moguće da ona ode odma sa njim i da ima odnose bez zaštite, bez ičega a da ni ne poznaje čovek, mislim to mi je odvratno. Moju ćerku kad su napadali da laže otišla je na detektor laži i sve je bila istina, neka i nju vode na detektor pa da vidimo šta je istina. Gospodin političar Aleksandar skoro je izjavio da je njegov prijatelj kuckao sa Aneli i da je ona došla kod njega posle tri dana, ona je devojka koja dolazi na poziv. Posle toga su otišli na putovanje i ko zna šta se dalje dešavalo -govorio je Taki.

Taki, reci mi šta misliš koji je razlog produbljivanja tog sukoba Janjuša i Maje? -pitala je dalje voditeljka.

- Maja je rekla da je ona i dalje kivna na Janjuša zbog toga što je ostavio trudnu na stolu za abortus i nije uopšte pitao kako je, dok se ona mučila. Ja sad umestom da šetam unuče po knezu, ja šetam psa. Još joj je Janjuš na to rekao hvala Bogu što je tako. Ja da sam znao za njenu trudnoću ne bih joj nikad dao da abortira, nema veze što je Janjuševo, bitno da se deca rađaju i da nas je što više. Maja je bila pod lekovima zbog svega toga i nije mogla da izađe iz kreveta -rekao je Taki za Red TV.

Podsetimo, Taki je nedavno izneo šok tvrdnje na račun Aneli Ahmić.

- Anelina gospošđa majka je rekla da se Aneli počasti s nekim "crticama", a ja ne znam šta to znači. Njen bivši momak, jer zakonski nisu bili u braku, Asmin, on je javno ispričao da je ona konzumirala opijate. Povodom čega da tuže Maju, kad su Anelini najbliži to izjavili za nju - naveo je tada on.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading