Edita Aradinović
Foto: Printscreen/Instagram

Ljubavni život Edite Aradinović oduvek je zanimao javnost, a poslednjih dana spekuliše se o tome ko je dečko zbog kog se javno prepucava sa starijom koleginicom Jelenom Karleušom. 

Ono što je poznato, jeste da je Editin poslednji emotivni partner izvesni Marko sa kojim je bila pet godina, a koji živi u Duaiju. 

Naime, pevačica je nakon višegodišnjeg ćutanja o ljubavnom životu, početkom protekle godine odlučila da objavi zajedičke fotografije sa emotivnim partnerom, i to samo dan nakon što je u emsiji kod Ognjena Amidžića priznala da je u petogodišnjoj vezi i da se njen izabranik zove Marko. 

Edita Aradinović

Instagram

 

 U sklopu fotografija koje je objavila, pevačica je emotivnom partneru uputila niz emotivnih poruka. 

- Ljubavi, osvojićemo ceo svet zajedno - napisala je između ostalog tada. 

Iako mu je tada sakrila lice emotikonom srca, postalo je jasno da ljubavni par vežu česta putovanja i bliskost. 

Kako su tada tvrdili prijatelji lepe pevačice, pesme koje je pisala poslednjih godina su sve do poslednje posvećene upravo Marku, kao i nekoliko tetovaža koje je nedavno uklonila, a upravo njega smatra svojom najvećom ljubavlju. 

Iako su raskinuli krajem prošle godine, ljudi iz njihovog okruženja tvrde da nikada nisu preboleli jedno drugo, te da je pitanje meseca kada će obnoviti vezu. 

Sa druge strane, klip na kom pevačica baca buket cveća u publiku po saznanju da joj ga je poslao upravo bivši postao je viralan na društvenim mrežama, a tada ga je sočno opsovala i poručila mu da se nikada neće pomiriti sa njim. 

Bonus video: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading