UŽASNO PONAŠANJE MAJE MARINKOVIĆ Razbila staklenu posudu od glavu i pala u nesvest, hitno je izveli! (VIDEO)
Foto: Alo/Printscreen

Rano jutros došlo je do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara.

Ona ga je gađala saksijom, te joj je on bacio pokrivač, a onda ona ponovo uzvratzila.

Obezbeđenje je letelo između njih dvoje kako ne bi došlo do fizičkog kontakta.

Car je poludeo kada je shvatio da mu je Maja pobacala stvari, te ju je isterivao iz rehaba, ali ona nije htela da popusti i izađe iz kreveta.

UŽASNO PONAŠANJE MAJE MARINKOVIĆ Razbila staklenu posudu od glavu i pala u nesvest, hitno je izveli! (VIDEO)

Printscreen

 

U jednom trenutku je obezbeđenje uletelo u rehab kada je Maja uzela neku činiju sa stola te krenula da se udara u glavu i vrišti, a potom na kratko i pala u nesvest.

Zadrugari su je smirivali i vikali da se ne udara.

Ovakve scene smo mogli da vidimo od Maje prošle sezone i kada je bila sa Markom Janjuševićem, ali izgleda da je ponovo "ušla u crveno".

"ANĐELI PRAVIM DETE, ONA JE ZA KUĆU, SA ALEKS ŽELIM KOMBINACIJU" Jezivo priznanje Zvezdana Slavnića, dotakao DNO, a na početku moralisao, UŽASNO!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Solo

23.01.2023 13:05

vreme je da ukinemo ta realiti Program gde se mentalitet Srba jos vise iskazuje na bludlicenju,batinjanju,mentalnim jecajima i kricima koji ozdvanjaju Srbijom..Postavlaj se pitanje koliko smo mi zaostala nacija da sve resavamo batinama,ucenamai bludlicenjem tarazeci utehu u seksanju..Da li smo mi svesni kao nacija kakav mentalite imamo i kako da promenimo taj jedan maco sistem u nasem drusvu i odnos prema nasem zenskom polu koji je katastrofalan..!!!