Ana krivično goni Zvezdana
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Ana Ćurčić je sinoć sama gostovala u emisiji "Narod pita", gde je progovorila o svojim borbama nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga". Kako je istakla, ovaj program joj je pomogao da zauvek stavi tačku na odnos sa Zvezdanom Slavnićem i nastavi dalje, a potražila je i pomoć doktora.

- Bolje sam, dišem punim plućima. Nisam gledala klipove do sad, ali sam juče to radila. Kad posmatram sebe, to radim jer idem kod doktora i radim na sebi. To je najbitnije, mentalna higijena. Suočavam se sa svim tim situacijama, ima raznih. Emocija nema. Naravno da je to deo mog života, ali nemam žal, bol, ljutnju... Prosto, prešla sam to, radim na nekim drugim stvarima - istakla je Ana na početku emisije.

Ana se obratila Zvezdanu

Printscreen

 

Ana se danas oglasila na društvenoj mreži Instagram i podelila citat sa kojim se poistovetila, a koji je očigledno posvećen Zvezdanu i borbi koju je imala sa njim u Beloj kući.

- Došlo je takvo vreme da nije više problem to što su vas povredili, već je problem u tome što vas okrive za sve ono što su vam učinili - glasio je citat koji je podelila Ana.

EVO NA KOJI NAČIN JE ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREVARILA SVE Njene laži javno obelodanjene, u sve umešan i Filip Car, kraj je!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading