Car i Aleks na aerodromu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nekadašnji učesnik rijaliti programa "Zadruga" i budući otac, Filip Car,  očekuje dete sa pobednicom "Zadruge 6", nedavno je podelio veliku vest sa svojim fanovima.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

Ovaj popularni učesnik rijalitija je sa svojim pratiocima podelio ekskluzivnu informaciju da je potpisao ugovor sa jednom kompanijom,i time jasno stavio do znanja da ima novi poslovni angažman.

- Dobio sam ponudu od jednog energetskog pića i radi se o organizaciji koja će napraviti sportsku manifestaciju, gde će sportisti, amateri i selebritiji da se takmiče u boks meču, a sve pod pokroviteljstvom tog energetskog pića. Za mene je boks poseban sport, sport koji sam trenirao kao mlad i koji jako volim - započeo je Filip, te dodao.

- Pristao sam na to jer će biti na svetskom nivou, mada je honorar dosta manji u odnosu na rijaliti. Biće tu velika svetska imena, ali ne smem da previše govorim o tome. Pobednik jedino dobija veliku svotu novca, a to je 100.000 dolara. To će se prenositi u čitavom svetu i dosta će značiti za marketing - rekao je Car.

Filip pisao starleti

Printscreen/Ataimages

 

Izgleda da će Filip Car ponovo osvanuti na malim ekranima, ali ovog puta iz boljih razloga - odlučio je da zaradi novac za svoju ćerkicu koja će uskoro doći na svet.

Komentari su se samo ređali:

"Opet na malim ekranima", "Bravo","Svaka čast"....

Ova odluka otkriva Filipovu nežniju stranu i pokazuje njegovu posvećenost porodici.

Podsetimo, kako je Alo! eksluzivno pisao, ćerkica će nositi prezime oca - Car.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Nada

13.03.2024 11:48

Sve je to lepo ali dosta mi je da dovlacite ljude iz Hrvatske koji nas pljuju da nemoze biti gore - velicate ovoga probisveta - nemogu da verujem ! Vreme ce pokazati dali sam bila u pravu ili ne !!!!!!!!!

Mile

13.03.2024 14:07

To neka mnogo jaka kompaija kada je angazovala za svog promotera, ili sta vec coveka koji nije sposoban da cuva ni dve nacrtane ovce. Covek ogranicenih sposobnosti, nasilan, nepismen, alkos...