Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bojan Boki Simić, bivši zadrugar i bivši suprug pevačice Ivane Šašić, u intervjuu za Alo! do detalja skenira nove i stare takmičare u "Eliti", a dotakao se i pojedinih svojih cimera sa kojima je boravio u Šimanovcima tokom prošle sezone rijalitija.

Što se ulaska u rijaliti tiče, za sada ne ulazi, ali ne isključuje mogućnost da će dobiti poziv da uđe, pa će tada odlučiti i objaviti sve oko toga.

- Svakako bih dobro razmislio i kada bih dobio poziv jer imam nekog s kim sam duže u vezi, pa shodno tome nisam siguran da li bih to kvario.

Prvo smo ga zamolili da nam prokomentariše Boru Terzića i Milicu Veličković koji su poslednjih dana glavna tema rijalitija?

- Bora se mnogo pogubio, ja ne mogu da ga prepoznam. On je napolju mnogo dobar momak, ovo unutra nije onaj isti čovek kojeg ja gotivim i sa kojim se družim. Ako mene pita, treba da se povuče i iskulira, to je samo neka hemija. Treba malo da povuče ručnu i da sagleda situaciju realno. Ja mislim da ova devojka nije za njega jer je on napolju sušta suprotnost. Ovo je drugi Bora, ne mogu da ga prepoznam... Ako ide i može neka zabava i to je sve, ništa više od toga. On je inače jako dobar drug i prijatelj prema meni, mi se napolju družimo, pa bih voleo da batali tu vezu jer bi se pokazao u boljem svetlu.

A šta kažeš na rat između Miljane i Bebice?

- Ha-ha! Ma nemam tu neki komentar, ali Milja je kraljica, ja Miljanu mnogo volim, ovo je ona prava. Kad njoj neko stane na žulj, ona se transformiše i pravi ovo što pravi. Bebica je pak ušao preko nje, a sad misli da je neki veliki rijaliti igrač, međutim, Miljana je tu tata, ona je kraljica i dobro zna šta radi. Ja je poštujem zbog svega što radi.

Šta se dešava sa Zolom, hoće li se njih dvoje pomiriti?

- Ne znam da li on ulazi ove sezone, ali sigurno znam da neće biti sa Miljanom. Moram da naglasim da smo Zola i ja prijatelji mimo rijalitija, mi smo se čuli i družili i tamo, a i napolju smo redovno na vezi i viđamo se, tako da smo demantovali sve one koji su nas olajavali da se družimo iz interesa.

Aneli i Janjuš? Jel to prava emocija ili samo gluma?

- Meni je to sve smešno, ne bih da ih komentarišem jer me zaista ne zanimaju. 

Filip Car i Aleksandra Nikolić čekaju bebu, da li se čujete?

- Sa Filipom se čujem redovno, ali ne pričamo o Aleks. Imamo mi naše privatne teme, a šta se s njima dešava... Svašta se piše, ona se pojavljuje u medijima, sve se menja iz dana u dan, on je dobro, kod kuće je i to je jedino bitno.

Za kraj smo Bokija pitali ima li neki komentar na bivšu ženu...

- Na tu priču sam stavio tačku, o toj personi ništa ne komentarišem, niti ću.

Podsetimo, Ivana Šašić posle burnog razvoda od Bojana Simića konačno je uplovila u mirnu luku, ali svoj privatni život čuva u strogoj tajnosti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading