Filip Car
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, do porođaja broji sitno, a u njenom domu sve je već spremno za dolazak bebe.

Iako trenutno nisu u ljubavnom odnosu, Filip Car odlučio je da uskoro doputuje u Beograd kako bi prisustvuvao porođaju svoje bivše verenice.

- Aleksandra je rešila da se porodi u Beogradu. Ovde je lekar koji joj je pratio trudnoću i nakon što je raskinula sa Filipom nema nameru da se vraća kod njega u Hrvatsku. U Beogradu su joj prijatelji, ali i majka Slovenka čiju punu podršku ima i koja će joj pomoći oko svega kada beba dođe na svet- rekao je na samom početku razgovora, koji je otkrio da bi Car uskoro trebalo da spakuje kofere i dođe u Srbiju.

Filip Car

Foto: Printscreen/instagram

 

- Car želi da učestvuje u životu svog deteta i rekao je da nipošto neće propustiti Aleksandrin porođaj. To što oni nisu u ljubavnom odnosu ne sprečava ga da bude tu kada ćerkica bude došla na svet. Trenutno sve priprema za dolazak u Beograd. Planira da ostane u Srbiji minimun mesec dana - rekao je saogovornik, koji otkriva da li postoji mogućnost pomirenja budućih roditelja.

- Car nikada nije isključio mogućnost pomirenja njega i Aleksandre. Njih dvoje se vole, a on veruje da će uspeti da reše sve nesuglasice kada ćerka dođe na svet. Zna da rođenje deteta dosta utiče na ljude i potrudiće se da ponovo ostvari njeno poverenje - zaključio je izvor blizak paru za Blic.

Podsetimo, kako je Alo! ekskluzivno saznao, Aleksandrino i Filipovo dete nosiće prezime Car. 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading