Milena Kačavenda
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Milena Kačavenda i nekadašnja prijateljica Ane Ćurčić iznela je nove detalje o Ćurčićevoj, Zvezdanu Slavniuću i zatvoru. 

- Čekaj Milena, je l' si ti znala da je Ana sve to radila i sve sa majkom to - pitala je Anđela, a kuma je nastavila: 

- Naravno da nisam znala. Ona se promenila kada je Zvezdan dobio zatvor, jer je tad nama rečeno svima bliskima da ima dobru kombinaciju za posao, ide tamo na tri meseca, do špest maksimum, da se snađe, pa će i ona da pređe da živi u Švajcarsku. E, kada je on uhapšen, on je dobio robiju za pokušaj pljačke, nikakvu imovinsku korist nije pribavio. Tada se pričalo o sedam godina, mislim da je osuđen na šest, a da je ostao četiri. Ona je tada počela da se menja. Ona živi svoj život, ja svoj. Nikada u životu nisam znala da se kockala, meni je to šok bio.

Potom se uključila i Bojana, koju su zanimale još neke stvari. 

- Meni je čudno da nisi znala da se kocka, kada kažeš da si joj stalno pozajmljivala pare, kako je nikada nisi pitala: "Dobro čoveče, šta će ti sada pare? - pitala je, pa je Milana otvorila i tu temu: 

- Da. Ona je bila godinama u problemu, ona kada se razvela, izašla je iz stana i bila podstanar. Onda ušla u vezu sa Zvezdanom koji je tada bio na robiji u Požarevcu, treba da izdržavaš decu, pa onda put u Švajcarsku, karta košta, troškova milion, pare za advokata...Ja to organski ne podnosim, pazi pitanje: "A šta će ti?". Nije ona to tako učestalo radila. Na primer, ona dođe kod tebe kupi tri parfema, posle dva meseca, mene preko tebe zove neko i kao da nađem Anu. Često je menjala telefone. Htela je da živi na način na koji je živela, a to više nije mogla. Ja imam dvoje dece u tom uzrastu, znam šta znači: "Daj za gorivo, daj patike, daj gaće". Pa ljudi, ona je ušla da bi se s njim pomirila. Šta vam nije jasno. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading