Janjuš
Foto: Printscreen/Foto: PrintScreen/Zadruga Official

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić bili su u turbulentnoj vezi nekoliko meseci. 

Košarkaš je nakon nekoliko prekida stavio tačku na odnos sa Ahmićevom, a u prilog tome govori i činjenica da pre nekoliko dana nije hteo ni da se fotografiše sa njom.

Tu temu sinoć je za crnim stolom pokrenuo voditelj Elite, Milan Milošević, koji je tražio od Janjuša da javno kaže razlog za svoj postupak. 

Zašto Janjuš nije hteo da se slika sa tobom? - pitao je voditelj.

Nije prvi put da pravi haos, nije hteo on ni za Novu godinu da se slika, to je Janjuš, sa Majom i sa Jovanom bi se slikao, ali kad je video mene i Uroša na popisu, nije onda hteo ni sa kim. On ima dozu mržnje prema meni i znala sam da se neće slikati - rekla je Aneli.

Janjuš

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Što se nisi slikao sa njom? -nastavio je voditelj.

Uopšte me ne interesuje, više nikome ne opraštam ništa i karakter mi neće biti labilan. Ja sam završio odnos i ne želim više niko da mi je spominje, stojim iza svega što sam rekao, ne interesuje me niko više ovde i to je kraj. Stavljena je tačka i ja tu ne nastavljam dalje. Lepo je napisao Sloba pesmu, sad u oči gledaj me kad iza leđa kažeš me, prema tebi bio sam na hleb da te mažem. Bliži se kraj i ne verujem da me je ikada i voleo, mene te stvari više ni ne trebaju, može žena da priča šta hoće. Ja ništa bacio nisam samo sam počistio rehab i idneo siku u radionicu - rekao je Janjuš.

Janjuš

Foto: PrintScreen/Zadruga Official

 

Da li si ga prebolela? - pitao je Milan.

Ne mogu ništa više da ti kažem, ja sam do sad rekla svoje, totalno me je razočarao, on je jedan lažov, ja ću tek da počnem da pričam. Da sam ja njemu govorila da pati, laže nisam pevala nikakvu pesmu niti sam rekla da je tužan i da me snima kameru - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading