Jelena Edita
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pop pevačica Jelena Karleuša burno je reagovala nakon što je Edita Aradinović osula paljbu po njoj i izvređala je, i to na dan njenog druženja sa fanovima u jednom beogradskom tržnom centru.

Karleuša je sačekala da se strasti stišaju, a sada je brutalno uradila na koleginicu, iako se činilo da su se strasti između njih stišale.

Jelena Karleuša

Foto: AtaImages

 

Jelena se sada oglasila na Instagramu i žestoko izvređala Aradinovićevu.

Iako su me svi zamolili da se ne spuštam u blato i ne reagujem na polusvet, napisaću da je svakome pri čistoj svesti kristalno jasno da onaj, ko god da je, koji može da bude sa Editom, da budem prosta, može da je*e to, može samo da sanja da mi priđe! Jer sam ja ipak (je*i ga) Jelena Karleuša. A Jeleni Karleuši, onaj koji može da bude sa Editom, ne može da priđe ni za autogram, ne može ni parking da čuva, kamoli nešto više. Taj bezimeni i nebitni ljubitelj a va kari Haradinaj pi*ke natopljene opijatima, nikada neće moći da kaže "kakvog ukusa je sok od moje pi*ke". Sigurna sam da mogu oboje i da kupim i da častim za pranje šoferke na semaforu! Budite realni, ma koliko taj kokain bio lošeg kvaliteta - bila je brutalna Karleuša. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading