Marko Bijelić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Instagram

Dragana Mirković nedavno je saopštila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. 

Kako je pevačica priznala, njih dvoje već tri godine ne žive pod istim krovom. Dragana je ostala da živi u dvorcu sa decom koja su se u trenutku razvoda vratila iz svojih stanova kako bi bili podrška majci. 

Deca Dragane Mirković javno je podržavaju, a Marko je nedavno otkrio i na čijoj je strani kada je oca Tonija otpratio sa društvenih mreža, dok majci pruža i javnu podršku. 

Draganin sin

Alo!

 

Kako je nedavno otkrio, za karijeru i nastupe majke Dragane zadužen je upravo Marko, koji je sada započeo i novi biznis. 

Za razliku od oca koji iznajmljuje luksuzne automobile, Marko BIjelić nakon razvoda roditelja pokrenuo je biznis koji se tiče izdavanja kombija za duža putovanja ili dolaza sa aerodroma, a Dragana ga je podržala putem svojih društvenih mreža, pa podelila njegov nov snimak i dodatno izreklamirala novi biznis.

DRAGANIN SIN POKRENUO NOVI BIZNIS Marko doneo bitnu odluku, majka ga javno podržala!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Za uspeh u poslu svaki detalj je važan. Bitno vam je da poslovno putovanje ili transfer sa aerodroma u zemlji ili inostranstvu budu na visokom nivou, sigurni i tačni - napisao je na početku opisa svog novog posla Draganin naslednik, a u kratkom videu svi su mogli videti o čemu se tu zapravo radi.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading