NISMO IMALI DOBAR ODNOS! Moka Slavnić brutalno o Zvezdanu: Plašio sam se da opet ne napravim kriminalca!
Foto: Printscreen/Scenario/Facebook/Prinscreen/Ilustracija

Zoran Moka Slavnić, naš legendarni košarkaš, dao je intervju za hrvatske medije, gde je  progovorio o svom sinu Zvezdanu Slavniću, učesniku šeste sezone rijalitija "Zadruga".

Moka je istakao da mu je nasrećniji trenutak bio kad je dobio sina, ali da su problemi krenuli u njegovom tinejdžerskom dobu i da više nije bilo povratka. Zbog ovoga, nije želeo da ima više dece.

- Kada je imao 14 godina razveo sam se, a on je ostao da živi sa mamom. To mi je bila najveća greška u životu. Upisao sam ga u Petu gimnaziju i svaki dan vozio u školu, a zatim i posle škole kući. Ustajao sam rano zbog njega, pravio mu sendviče, plaćao privatne časove... Izdržao je taj tempo nekoliko meseci, a onda mi je rekao da neće više da ide u školu i da ga ne zanima. Krivo mi je što Zvezdan i ja nismo imali dobar odnos. Nije mi se svideo put kojim je krenuo i to sam mu otvoreno zamerao. okušavao sam da mu pomognem, ali nije hteo da sluša. Bio je odličan u sportu, to je nasledio od mene. Međutim, nije ga zanimalo čak ni da bude trener - započeo je Moka, pa nastavio:

- Na sreću, moja druga žena Jelena nije insistirala na deci. Ni ja ih nisam želeo jer sam se plašio da opet ne napravim kriminalca - priznao je naš slavni košarkaš i trener za Večernji list.

Podsetimo, pre Zvezdanovog ulaska u "Zadrugu 6" Slavnići su bili u lošim odnosima, da bi Moka tokom trajanja ovog rijalitija krenuo da podržava svog sina i šalje mu poklone i poruke u rijaliti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading