"ANĐELI PRAVIM DETE, ONA JE ZA KUĆU, SA ALEKS ŽELIM KOMBINACIJU" Jezivo priznanje Zvezdana Slavnića, dotakao DNO, a na početku moralisao, UŽASNO!
Foto: Alo/Printscreen

Zvezdan Slavnić ponizio je Anđelu Đuričić kada se u jednom trenutku poljubio sa starletom Aleksandrom Nikolić, a kako ga je ona šutnula, brže-bolje se vratio Crnogorki koja je zbog njega pokušala da pobegne iz rijalitija.

Da stvar bude još gora, Slavnić nije tu stao, već je javno rekao da redovno pokušava Anđeli da napravi dete, dok sa Alek želi samo s*ks kombinaciju.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Naime, Zvezdanovo životinjsko ponašanje iznenadilo je sve zadrugare, budući da je doskoro moralisao, a sada se ponaša gore nego Filip Car. Tako je u toku jednog dana raskinuo s Anđelom, smuvao Aleks, a kada je shvatio da će Crnogorka nešto napraviti, a starleta još uvek želi Cara, predomislio se i vratio Anđeli, koju neprestano omalovažava. Tako joj je saopštio da joj je napravio dete, ali da, i pored toga, neće odustati od Nikolićke.

- Ne mogu da shvatim da ti nisam dovoljna i da hoćeš da ljubiš Aleksandru, koju nema ko nije. Šta je s tobom? Pogazila sam sebe, pljunula na svoje, spavala s tobom i ti mi ovo uradiš? - govorila mu je Anđela.

- Znaš da nisam hladne glave, nemoj uvertiru, ne mogu da slušam gluposti. Nerviraš me kad mi tako zvocaš. Aleks me pali od početka, ona mi je za kres-varijantu, a ti si za brak. Shvataš, glupačo, razliku? - šokirao je Zvezdan izjavom.

- Da li misliš da možeš da pričaš sa mnom otvoreno, da li misliš da, ako je samo ponašanje problem i ako to rešimo, da li stvarno želiš da budeš sa mnom ili možda želiš lakši način. Ne možeš da mi kažeš da bi nju. Je l' si ti normalan, čovece, šta je s tobom? - uporno mu je pričala Đurićička.

- Ne bih svršio u tebe da ne želim nešto ozbiljno. Deteta mi mog rođenog, moraš samo da znaš da se nisam igrao s tobom. Nikada ne bih išao na svoju štetu. To što sam uradio nije lepo ni najmanje. Mićo, Anđela je za ljubav, za kuću, a Aleks je bezobrazna, ona me loži i uzbuđuje. Tako me gleda. Ona je devojka za s*ks. Anđeli sam, bre, pravio dete. Ono što imamo ona i ja neću imati s Aleksandrom. Ona je k*rvinski rođena i ima to k*rvinski u sebi, što mene opasno loži.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon ovog razgovora Anđela je prešla preko svega, pa da stvar bude još gora, na Rajskom ostrvu pod ćebetom zadovoljila Zvezdana samo da bi ga zadržala. Posle toga Slavnić joj je ponovo držao lekcije šta sme, šta ne, dok ga je ona pomno slušala.

Ana, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, koju je javno prevario s Anđelom, prokomentarisala je njihov odnos.

- Da napomenemo, Zvekiju je opet malo slabiji vokabular. Sve što ne razumete Zvezdana, pitajte mene da vam ja pojasnim. Ima tu raznih dijagnoza, odmah da vam kažem. Zvezdan ima dijagnoze, u "Lazi" je sve - napisala je Ana na Instagramu.

ŽESTOKA TUČA MAJE I ANITE Obezbeđenje ih jedva razdvojilo, a reakcija Milice Veselinović ŠOKIRALA SVE (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Tanja

24.01.2023 13:05

Ova cura Andela , fatalno je zaljubljena u jednog nitkova! Pink , to su makroi! Bezi Andela, ti nisi za te price.

Nena

25.01.2023 09:52

Neznam kako ce ovo dete proci sa ovim zlom Zvezdanom. Jadni njeni roditelji.....

Љиљана

26.01.2023 02:04

Звекана уштогљена секса у мозак. А он јој као прави дете. Пре ће она њему направити повратак на робију. Будалу и треба, можда у Лазу. Није за слободу. Алекс само паметно. Сви знамо да те је он пратио и трчао за тобом.

Mira

05.04.2023 00:12

Čime se Zvezdan dokazao? Ničim dobrim,ceo život mu je u stilu-jaši, sjaši i obavezno dve,jedna za kuću,druga za kres.A ko voli neka izvoli.Kršne mi to devojke kad ih jedna bitanga vorta!Šta on to ima sem 'alata' ?A,jel te žene na to padaju kao kruške.Mnogo,mnogo više treba za brak,za decu,porodicu. .Ajde,bre,ANĐO,osvesti se.Jel vidiš kako je Ana prošla sa njim?I 5% da je tačno