TUŽIĆU ONOG BOKIJA SMRADA I DROGIRAŠA Julijana očajna zbog sina Nece, evo šta misli na njegovo udaranje po tragediji Đurićiča
Foto: Youtube/Printscreen

Kako je tokom emisije "Gledanje snimaka" izbio karambol između Zvezdana Slavnića i Nece Lazića, zbog toga što je Neca izrekao datum koji aludira na tragediju koja je zadesila brata od Anđele Đuričić.

Ovim povodom oglasila se Necina mama, Julijana, koja ne vidi zbog čega se njen sin izvinio u današnjoj radio emisiji Filipa Cara.

TUŽIĆU ONOG BOKIJA SMRADA I DROGIRAŠA Julijana očajna zbog sina Nece, evo šta misli na njegovo udaranje po tragediji Đurićiča

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Htela sam da se obratim što se Neca izvinjava bezveze. To što je on rekao nisu protumačili kako treba i nema potrebe da se izvinjava, jer njih dvoje ne smeju ništa da kažu, a kada su svi psovali moje mrtvo dete, niko se nije javio. On je samo rekao koje datume. Šta je to rekao Neca ovoj gospođi? Nije problem, izvinio se, ali nije samo on tako komentarisao, među aždajama ovde. Ovde su desetak ljudi aždaje, koje mogu slobodno da se pokupe i da odu kući - rekla je Julijana.

- Danas je Badnji dan, radio emisiju vodi Filip Car, pa ću ja da ga pitam i ovog Bokija smrada i drogiraša...Ja kažem sada da se trpaju Filip i onaj ološ i obični uličar. Meni se ne sviđa Carevo ponašanje i da se Boki hvata za onu stvar. Počeću sa tužbama! Mogu da tužim sve koji su ga vređali! Ja sam čula da on imao vezu sa muškarcem i da nema ništa po Beogradu, imam i ja ljude po Beogradu. Pozdrav za tog ološa i ovog drugog, sram ih bilo! - rekla je Julijana.

PONOVO TUGUJE Aleksandri se svet ruši, osamila se, nije joj do života

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zlata

07.01.2023 19:25

Hoce Aleks da tuguje,da izigrava ostavljenu devojku,puca na prvo mesto.Hej curo...dodji sebi