Moka, Anđela i Zvezdan
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša učesnica Zadruge, Anđela Đuričić, večeras je gostovala u emisiji na Pink televiziji.

Naime, ona je progovorila o odnosu sa roditeljima, o kojem je brujala čitava javnost dok je mlada Crnogorka bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem.

Pisalo se čak i o tome da se njena porodična kuća u Crnoj Gori prodaje, a evo šta je na sve to rijaliti učesnica rekla:

- Ja nikada nisam pričala na tu temu. Ništa nije bila istina, moja kuća se prodaje već par godina, a nije istina da se to prodaje zbog mene. Moji roditelji nisu dali nijednu izjavu kada sam bila u jeku skandala, ali ja mislim da je najbolje da se ne uradi to. Oni bi mi učinili medveđu uslugu da su to uradili, tu bi bilo kontra efekat, a to što se nisu oglašavli želeli su meni najbolje - rekla je Anđela pa dodala:

Anđela

Printscreen

 

- Oni su meni mnogo toga prebacili, obavili su par razgovora sa mnom, očitali su mi lekciju, a to je možda malo kako bih ja mom detetu rekla. Ja nisam bila upućena u sve. Kada je neko prvi put u rijalitiju ne zna se mnogo toga, ja da sam slušala drugačije bi bilo... - rekla je Anđela, pa odgovorila na pitanje da li je gore reagovala majka ili otac.

- Oboje su reagovali, ali iskreno dok se ja ne uverim u neke stvari, ne vredi, e onog momenta kada sam se uverila, sve je bilo drugačije. Mene je najviše bilo sramota mojih roditelja, nisam mogla da ih gledam u oči, ja sam to sebi oprostila tek početkom ove godine. Jesu oni meni oprostili, ali ja nisam njima - rekla je Đuričićeva.

Moka, Anđela i Zvezdan

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Do jednog trenutka je verovala u ljubav sa Zvezdanom.

- Verovala sam do prevare sa Majom. Da sam ostala do kraja u rijalitiju ne bih ostala sa njim, ostavila bih ga. To je meni bio pakao, sada mi je smešno, a tada nije bilo - priznala je Anđela pa otkrila kako gleda na sve što joj se dogodilo sa Slavnićem.

- Idealizovala sam neke stvari, to muvanje je meni bilo lepo, trajalo je to, ali verovala sam u to što sam idealizovala, te neke stvari, a mene je to držalo dok se to nije desilo sa Majom. Meni tada razum nije bio pristutan - priznala je Anđela Đuričić u emisiji "Pitam za druga".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading