BILA MI JE PRVA VELIKA LJUBAV! Potresna ispovest Zvezdana Slavnića o pokojnoj Kseniji: Video sam, nisam mogao da dođem
Printscreen

U subotu 16. marta je godišnjica smrti Ksenije Pajčin. Prošlo je 14 godina otkako je njen tadašnji dečko maneken Filip Kapisoda usmrtio nju zatim i sebe.

Njihova tela pronađena su u stanu u kom su živeli.

Naime, njihova veza bila je skandalozna i burna, voleli su se i mrzeli, pa su stoga redovno bili glavna tema medija. Šuškalo se da su njihovi dani pred tragediju nbili ispunjeni sukobima i svađama, te da je Ksenija te večeri pokušala da izađe izt stana ali je njen dečko ubio.

Ona je takođe kao tinejdžerka bila u vezi sa bivšim zadrugarom Zvezdanom Slavnićem.

Zvezdan se oglasio za domaće medije i prisetio se upoznavanja sa Ksenijom.

- Ima jedna anegdota u vezi našeg upoznavanja. To se desilo na Kopaoniku, tada se mom prijatelju ona svidela mnogo, to se sećam. Njena pojava, kada je ušla, svidela se njemu, ali i meni. On je to meni prvi spomenuo, naravno da sam ga u tom trenutku podržao i rekao mu: "Jeste, lepa je, priđi joj". Sećam se našeg prvog susreta, bilo je to jer joj je taj prijatelj prišao i da smo svi pričali o njemu i njoj. Iskreno ona se njemu svidela, ali se tu ništa nije desilo...Međutim, posle ne znam koliko dana, tadašnji jedan moj drug mi se javio i rekao mi da mu je Ksenija rekla da sam joj se svideo i da je želela da se vidi sa mnom. Upoznali smo se tako što smo se našli u klubu pred kraj Knez Mihailove, bio je onaj klub "Metro", tu su tada izlazili mladi. Bilo je to top mesto, znate tada nije bilo toliko klubova i kafana. Nije bilo tada mobilnih telefona, nismo se čuli, nego kada se dogovorimo tada se nađemo. Bio je to lep izlazak nakon kojeg smo otišli na Dorćol. Kao da je juče bilo na Dorćolu, tako sam se upoznao sa njom - kazao je Slavnić.

Ksenija Pajčin

Printscreen

 

Često je i tokom učešća u rijalitiju pričao da ima žal što je Ksenija završila tako tragično, te da smatra da je ona trebala da se rodi na druggim prostorima.

- Ne, nemam ja taj žal, imam žal za tim što je završila tako kako je završila. Ona i ja smo se razišli deset meseci pre nego što sam ja otišao tamo gde sam otišao, na onaj koledž. Žao mi je što je neko tako kvalitetan završio rano, nije ona rođena za ovde, ona je rođena za negde preko, njena pojava je sve ostavljala bez reči. Ona je meni bila prva neka, velika ljubav, ali klinačka. Nije se još ništa uprljalo, nije još život počeo da nas kvari kako ume. Kada se setim toga i načina na koji je završila, to mi je užasno - kazao je Slavnić.

Zvezdan je takođe naglasio da je u trenutku njene smrti bio u Kruševcu, a u  njenom poslednjem gostovanju koje je pratio iz zatvora, video je u njenim očima apel za pomoć.

Ja sam tada bio u Kruševcu...Ta poslednja njena emisija, gde su spominjali mene, gde je ona spominjala mene... Mnogo godina je prošlo od kada se to desilo, ja sam bio u Kruševcu i gledao sam tu emisiju. Video sam njen neki vapaj da je jako loše i čim me je na taj način spominjala, verovatno da sam bio napolju, došao bih do nje da vidim šta se dešava. Meni se činilo da je neki vapaj, a posle toga mi taj splet okolnosti govori da sam bio u pravu, da je bila u nekom problemu. Taj vapaj nije za mnom, kao za nekim dečkom ili ljubavlju, meni je tako delovalo kao da želi da se poveri nekome kome je verovala, verovatno...Ja nisam znao da su imali takve trzaje i da je takva problematika, već naprotiv, da su u ljubavi i da se vole - rekao je Zvezdan.

Zvezdan i Slađa

Ata Images

 

Takođe, dotakao se i njenih roditelja pa istakao da se nije čuo sa njima.

- Jedan deo je preko, a majka je... Već je prošlo mnogo, nisam hteo da čačkam. Moja mama se videla sa njom posle dugi niz godina, ali su se slučajno srele. Nisam hteo da se vidimo, šta ja mogu tu da pomognem, izgubila je dete?! Videla bi me i vratile bi joj se neki brižniji dani, pa bi joj samo bilo loše - kazao je Zvezdan.

Za sam kraj, priznao je da je bio na grobu kod Ksenije par puta.

- Naravno da jesam. Imam i druga koji je tamo sahranjen, svratio sam par puta, naravno da sam došao. Ali ne mogu da gledam to i kod druga da idem, to mi je jako teško... I on i ona su prerano izgubili živote, ali jesam otišao, nisam išao ne znam koliko puta. I ovo što sada pričam je nekako više pokazujem poštovanje, nego nešto drugo - istakao je Zvezdan na kraju za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

VIP

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading