Nikola Rokvić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Nikola Rokvić, već 14 dana je na hodočašću, a stigao je do Hrama Sv. Nikole, gde je sa porodicom dočekao Vaskrs.

Pevač je krenuo ka Grčkoj pešaka, gde će se pokloniti Svetom Nektariju Eginskom u istoimenom manastiru, a takođe i prikupiti novčana sredstva za decu kojima je pomoć neophodna, a sada je ispričao nešto više o samom poduhvatu i otkrio šta mu najviše pomaže da ne padne u iskušenje.

Nikola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Iz dana u dan je sve lepša emocija, svaki dan je neka nova priča, veliko životno iskustvo i velika radost koju osećam, a još više sam radostan kada vidim kako ljudi podržavaju - rekao je Nikola, koji se dugo spremao za put ka Grčkoj.

- Dva i po meseca sam se spremao isključivo za ovo, a dve godine unazad idem u teretanu. Pomoglo mi je mnogo planinarenje i trčanje u planinama, imao sam jednu trku u Banji Koviljači. Potrebna je jaka vera. Ne smemo da zaboravimo da smo mi sklad duše i tela i obe stvari treba da se neguju. Ovo je za mene i moju porodicu tek početak, želim mnogo lepih inspirativnih stvari da radim - istakao je pevač i dodao:

NIkola Rokvić

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Znači mi kada svratim u crkvu i manastir i pomolim se Bogu. Dešavaju se mnogo lepe stvari. Pre tri godine sam imao želju i zavet da ću doći do Atine i Svetog Nektarija, videćete sve u dokumentarnom filmu koji snimamo - rekao je za "Blic".

Iako njegov put još uvek traje, uspeo je da Vaskrs provede sa porodicom, koja ga je sačekala u Makedoniji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading