Zvezdan i Ana
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Bivši zadrugar Zvezdan Slavnić javno se obratio Ani Ćurčić, nekadašnjoj vanbračnoj supruzi, poručivši joj da više "ne uvlači njegovu porodicu u svoje lične ratove".

Naime, on razmišlja da zatraži pravnu pomoć.

Takođe, kako ne bi podneo tužbu protiv Ane, od nje je zahtevao da mu dostavi dokumentaciju njegove majke.

- Ovim putem želim da poručim dotičnoj gospođi Ćurčić da sve svoje lične ratove vodi mimo mene i da istog trenutka prekine da uvlači u celu svoju prljavu igru moju porodicu, a posebno moju majku - započeo je on, pa nastavio:

Takođe joj poručujem da u što kraćem roku vrati svu moju i Slavičinu dokumentaciju, koju je NEZAKONITO ZADRŽALA i da prekine da iznosi njene lične podatke u javnost, jer ću u suprotnom povući drastične mere i obratiti se nadležnim institucijama. Biću primoran da dotičnu tužim za psihičko i fizičko maltretiranje, kao i za neplaćene račune domu za koji sam obezbedio novac, kao i to da je manipulacijom dotična otvorila firmu, na ime moje majke, gde je napravljen veliki minus za koji Slavica nije znala i zbog tog duga sada ne može da ostvari pravo na penziju, za šta i te kako imam dokaze.Zahtevam da u roku od 3 dana svu dokumentaciju dostavi na adresu doma gde se nalazi moja majka - napisao je Slavnić.

Zvezdan je prethodno žestoko opleo po bivšoj nevenčanoj supruzi.

Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem poo zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štedim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja da se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne, Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan za Pink.rs.

Podsetimo, nakon što su isplivali informacije da je Ana Ćurčić, navodno, maltretirala majku Zvezdana Slavnića, on se hitno oglasio. Naime, Zvezdan nije hteo mnogo da duži, ali je iskoristio priliku i da se obrati Mileni Kačavendi.

- Svi znaju odgovor, a da li ću to ovako reći, ne znam. Pre svega Ana je pokazala zdravstvene papire moje majke, koje nema pravo ona da ima, a kako to bude još jednom pobjavila tužićemo je i moja majka i ja. Ona je konfiskovala papirologiju moje majke, što opet kažem po zakonu ne sme da ima. Moram da kažem da ja sada ne štetdim Anu, štedim moju majku i sebe. Najlakše je provlačiti se kroz novine, ali to ne želim. Ja se borim sa patološkim lažovom i obolelom osobom koja treba da se leči. Ona je nestabilna osoba koja je mnoge laži otkrila i svašta ispričala ljudima, a sada je krenula da kleveće i moju majku, to ne dam. Ona može mene da tuži, moju majku ne. Ne mogu da kažem da je Šmizla izmislila sve od onoga što je pričala - rekao je Zvezdan.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading