Nikolina Kovač
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Jedan od najskladnijih estradnih parova, Nikolina Kovač i Saša Kapor imaju posebno pravilo za uskršnje praznike - pevači su se na početku veze dogovorili da tih dana ne rade.

Tako je već 12 godina, otkad su zajedno, tako je bilo i za ovaj Uskrs. Prelepo vreme isu iskoristili da sa decom odu na izlet, u prirodu. 

Pevačica je na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija, uz poruku: "Hristos vaskrse".

Kako se može videti, srećna porodica je ležala na travi i uživala u zajedničkim trenucima.

Prethodno je otkrila kako su izgledale pripreme za uskršnje praznike.

Nikolina Kovač

Foto: Printscreen/instagram

 

- Naravno, najmlađi ukućani se najviše raduju farbanju i ukrašavanju jaja, tako je bilo i ovaj put. I, ta radost na njihovim licima je neprocenjiva. Inače, trudim se da sve najvažnije praznike provedemo zajedno, jer ti trenuci, te uspomene koje zajedno stvaramo su naša najveća pobeda. Svaki naš zajednički minut, sat, dan je najveća privilegija koju nam je dragi Bog podario i zaista se svakom zajedničkom porodičnom trenutku istinski radujemo. Nakon toga putujemo u Bosnu kod moje porodice da zajedno proslavimo ovaj najradosniji hrišćanski praznik - otkrila je Nikolina, pa dodala: 

 

-Kada sam bila mala, pomagala bih mami i baki i to je za mene bio poseban dožilvljaj kada me puste da učestvujem sa njima u pripremanju trpeze i u farbanju jaja. Jedva sam cekala da kod nas na Vaskrs dodje naš komšija Cico koji bi mi poklonio jaje od morke i sa njim bih pobedila sve moje ukucane! Imala sam jako lepo djetinjstvo i uvek sam se radovala i bila prezahvalna na svemu – rekla je za Pink Nikolina.
Kako je navela, i njen suprug i ona se trude da duhovne vrednosti prenesu na decu, sina Nikolaja i ćerku Nikoletu.

- Trudimo se i da zajedno uživamo u svim običajima koje smo preuzeli od nasih porodica, prave vrednosti treba negovati, a pogotovo jer živimo u vremenu u kojem je sistem vrednosti diskutabilan – istakla je Nikolina.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading