DOZIVALA ME JE PRED SMRT Zvezdan Slavnić o ubistvu Ksenije Pajčin, jedno pitanje ga i danas muči!
Foto: Alo ilustracija

Bivši rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić, još u mladosti je upamćen po vezi sa pevačicom Ksenijom Pajčin, koja je tragično izgubila život. 

Zvezdan je sada otkrio da je pre Ksenijinog ubistva u nekim njenim emisijama u kojima je gostovala osećao kao da ga ona doziva da je pozove, što on tad nije bio u mogućnosti.

Slavniću je ostalo ono večno pitanje da li bi njegov poziv promenio njen tragičan ishod.

- Poslednji put sam se čuo sa njom pre 20 godina, pričali smo kako je, šta, je l' sve OK. Kad se njoj desila ta tragedija, bio sam u zatvoru, video sam te neke njene poslednje emisije i činilo mi se da me dozivala tada da je pozovem, nisam bio u mogućnosti, ne što nisam hteo. Pomogao bih i nekom koga ne poznajem, a ne njoj, koja mi je obeležila jedan deo života - priseća se Slavnić, koji je posetio njen grob kad je izašao iz zatvora.

- Kad idem na groblje, idem zbog mog pokojnog druga koji je sahranjen blizu Ksenije. Dva puta sam otišao na njen grob i to kad sam izašao iz zatvora. Ne volim da idem tamo. Žalosno je što se sve tako izdešavalo. Ona je moja ljubav iz detinjstva i uvek ću to poštovati. Ne volim da pričam o tome, ne volim čak da puštam ni njene pesme jer bi svako to shvatio drugačije - rekao je Slavnić.

Zvezdan je istakao da mu se nije sviđalo to što je i tada upaćen kao dečko Ksenije Pajčin. 

- Ona je bila sa mnom, ne ja s njom, kako god ko mislio. Nisam bio medijski eksponiran kao ona, pa je izgledalo da sam upamćen po njoj. To je bila čista mladalačka, tinejdžerska, neiskvarena ljubav, gde neke stvari sa strane nisu mogle da je pokvare. Ona je bila vanvremenska devojka, šteta što se nije rodila u drugoj zemlji, drugačije bi je shvatili i tretirali. Lepota je u njenom slučaju bila prokleta - zaključio je Slavnić za "Republiku". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading