Anđela Đuričić
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Učesnica "Zadruge 6", Anđela Đuričić, progovorila je o raskidu sa Zvezdanom Slavnićem, te je, kako je rekla, došla do zaključka da je nasamarena od strane Ane i Zvezdana, koji su pokušali da izlažiraju celu priču.

Ona je otkrila da li je Slavnić njena najveća ljubav.

Anđela Đuričić

Foto: ATA Images

 

- Nije, to je jedina veza koju sam imala u javnsoti ali vi ne znate kakve su bile druge ljubavi. Ja sam stavila tačku na taj odnos i to je gotovo. To je sve prošlost, moji su sad bolje i ne ponovilo se to što se desilo - rekla je Anđela, pa objasnila kako je uspela da izgladi odnose sa porodicom nakon skandala u rijalitiju:

- Oni su na početku bili ljuti, ali ne u tolikoj meri kao što su pisali mediji, da će se odreći mene. Njima se nije dopao Zvezdan, kad sam stavila tačku na taj odnos, vrlo brzo smo izgladli odnose i nema problema - rekla je ona, pa priznala da je Zvezdanova prevara i raskid sa Anom bila samo njihova taktika:

Anđela

Printscreen

 

- Smatram da je to sve bila dogovorena priča koju nisu uspeli da sprovedu do kraja, to je moje mišljenje. Dve stvari zbog koje se kajem su veza sa njim i odlazak sa Pink televizije - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading