Zvezdan i Slađa
Foto: ATA IMAGES/Ata Images

Zvezdan Slavnić ostao je upamćen po učešću rijalitiju gde je nevenčanu suprugu Anu Ćurčić prevario sa 20 godina mlađom Anđelom Đuričić.

Slavnić se nakon rijalitija slabo oglašavao, a sada je, nakon što se konačno spustila prašina oko njega, progovorio o svom detinjstvu, odrastanju, ali i problematičnim događajima.

- Imao sam previše svega u detinjstvu! Nesebično sam sve delio sa prijetaljiam i drugovima. Nedostajali su mi jedino dva brata i sestra. Mislim da je to jedino što mi generalno nedostaje. Navikao sam na to što sam imao poznatog oca, svetski poznatog oca. Gledao sam kako svi drugi gledaju na njega, a posle sam shvatio ko je i šta je. Mislim da mi je više odmoglo to što sam imao njega takvog. Ja sam inače bio taletovaniji od Moke, ali sam rođen sa srčanom manom i nisam mogao da se profesionalno bavim sportom. Devedesete su bile turbulentne. Totalno izopačeno vreme. Ja sam bio tada mlad, ali ne mogu da definišem. Voleo sam da izlazim narvno, bilo je opasnije. Ja nisam bio opasan, samo nisam davao na sebe. Rano sam otišao u zatvor, ili koledž kako ja volim da kažem. Ne mogu baš da kažem da mi je u 20-im bilo loše... nije. Svakako su izgubljene na neki način.To ne možemo da promenimo. Da mogu da vratim vreme, skakao bih po glavi majci i ocu da mi pomognu da budem sportski trener, kad već nisam mogao da budem sportista - rekao je Slavnić.

Zvezdan i Slađa

Ata Images

 

Zvezdan se potom osvrnuo na dane u zatvoru i kako ih je provodio, te koji mu je dan tamo bo najgori.

- Osuđenik čeka samo slobodu, da izađe... tada u tim trenucima čekaš samo da ti prođe dan. Koristiš slobodno vreme, čitaš, treniraš. Ti dani su bili jako teški. Pokušavao sam naravno da izvučem najbolje iz sebe. Svestan sam svega što se desilo, na tu tragediju... ja sam na to gledao tako. Nije trebalo to da se desi te večeri. Stalno se sećam tih stvari. Najteži dan u zatvoru ili koledžu za mene je bio kada sam saznao da mi je najbolji drug umro. Još sam bio u pritvoru, bukvalno posle 3 meseca od zatvaranja - dodao je on.

Zvezdan nije mogao, a da ne progovori o svojim bivšim ljubavima i otkrio je i da li je sada zaljubljen.

Zvezdan Slavnić

Printscreen

 

- Zaljubljen sam uvek, u Cvenu Zvezdu, ta ljubav je moja najveća ljubav u životu! Za žene nisam spreman... Još se ne vezujem, ali ajde neke simpatije postoje. Nisam u kontaktu sa bivšim ljubavima. Da se sve drugačije završilo, možda bi ostali prijatelji. Ne kajem se zbog ničega. Ne kajem se ni zbog jedne žene u životu. Što se tiče Ane i Anđele, ne mogu te dve ljubavi da se porede! Sa Anom sam živeo godinama, sa Anđelom sam bio kratko. Bilo bi lepo da se dogodini ljubav za ceo život, ali mislim da ima mnogo stvari koje treba da se promene u mom životu da bi se bazirao na to. Nisam u paranoji da to mora odmah da se desi. Eto, sad bi voleo da putujem malo - rekao je on.

Zvezdan je u mladosti bio u vezi sa Ksenojom Pajčin. Iako još uvek nisu bili punoletni, njihovu ljiubav opisuje kao pravu dečačku, iskrenu i čistu:

- Ljubav između Ksenije Pajčin i mene je bila čista i neiskvarena. Bili smo samo godinu ipo dana zajedno, klinci smo bili, ali rado ću se sećati toga. Ona je bila dobar drug, uvek u nekoj akciji, puna života. Ne mogu da kažem da je bila moja najveće ljubav, ali je bilo jako lepo. Kada je ubijena bio sam na koledžu. Gledao sam neku njenu emisiju i tada sam mislio da me nekako doziva, pa tom nekom ponašanju... Desilo se to onda što se desilo i nikada nisam saznao šta sve stoji iza toga i nisam uspeo da joj pomognem, a možda sam mogao - rekao je Slavnić i otkrio šta bi voleo da pročita za 10 godina, kada se ukuca njegovo ime:

- Za deset godina bih voleo da na Guglu, kada se ukuca moje ime izađe da sam desetom, petnaestom detetu pomogao, da budem predstavljen kao čovek koji je pomogao deci i koji će tek pomagati - zaključio je Slavnić za "Pink". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading