EKSKLUZIVNO ZA ALO! Majka Pece i Nece u suzama progovorila o žestokim napadima na njene sinove
Foto: privatna arhiva

Blizanci Predrag i Nenad Lazić izazvali su veliku pažnju zajedničkim ulaskom u Zadrugu 6, ali i skandaloznim svađama sa ostalim cimerima koje su započeli već prvih dana rijalitija

Verbalni sukobi u koje blizanci svakodnevno ulaze posebno potresaju njihovu majku, Julijanu Jucu Veljković, koja je u emotivnoj ispovesti za alo.rs priznala da situacije u Zadruzi dodatno pogoršavaju njeno već loše zdravstveno stanju. 

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Majka Pece i Nece u suzama progovorila o žestokim napadima na njene sinove

Foto: privatna arhiva

 

- Majka sam i teško mi je da gledam kako ih ostali zadrugari napadaju i vređaju. Pretprošle godine sam imala bar Pecu pored sebe, a sada su obojica unutra. Nekada ih dozivam po kući nesvesna da su u rijalitiju. Rasplače me svaka nepravda koju dožive, a nisam tamo da stanem uz njih. Iskreno ću reći da nikako nisam bila za to da uđu u Zadrugu budući da su obojica upisali fakuletete. Neca je upao na budžet novinarstva, a Peca je upisao hotelijerstvo. Želela sam da se posvete obrazovanju, ali je njihova želja da uđu presudila - rekla je Julijana, pa kroz suze istakla da je najviše boli kada njene blizance vređaju na nacionalnoj osnovi. 

- Ivan Marinković ih je vređao na nacionalnoj osnovi pre nego su se i uselili u Belu kuću. Samo majka zna koliko tuge može da izazove kada joj vređaju decu na osnovu boje kože. Mučila sam se da ih rodim i odgajim tako da budu dobri ljudi, a svaki napad na njih je direktan nož u moje srce. Svoj život bih dala za njih bez sekunde razmišljanja. Od kilogram mesa sam ih podigla i jedva preživela porođaj. Šta je to tako zlobno u ljudima da ih nazivaju roštilj majstorima zbog toga što su debeli. Neka i imaju višak kilograma, ali bar imaju dobro srce i dušu veliku kao nebo - navela je Juca kroz suze, pa otkrila da strahuje da bi braća mogla da diskvalifikuju jedan drugog. 

- Peca i Neca se po mnogo čemu razlikuju. Moj najveći strah je da će u želji da odbrane jedan drugog na kraju jedan od njih biti izbačen iz rijalitija. Njihov odnos je poseban, mogu ga razumeti samo oni koji imaju svog blizanca. Najmanje želim da budu u sukobima jer će se i u sukobima, kao i u svemu drugom držati zajedno. Volela bih da se istaknu po svemu drugom sem po tome i da ne prave budale od sebe čak i onda kada to čine oni sa kojima trenutno žive - zaključila je Veljkovićeva za alo.rs

OTKRILA U KAKVIM SU ODNOSIMA SA MIRELOM Oglasila se tetka Adama Đoganija, progovorila o svemu: Zvala sam je

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading