Slađa i Đani
Foto: Alo/Printscreen

Radiša Trajković Đani u dugom i skladnom braku je sa Slađanom Trajković sa kojom ima i dva sina a nedavno je dobio i unučiće.

Međutim, malo ko zna da Slađa ima vanbračnog sina koji ima 29 godina i živi u Americi, a nakon što su pojedini mediji preneli da Slađa sa njim nije u dobrim odnosima, ona se sada oglasila i uputila javni apel.

- Uvek smo moj suprug i ja bili tu za sve medije i više nego korektni i otvoreni za saradnju! Ovoga puta bih zamolila predstavnike sedme sile da iz priča, uglavnom netačnih, izuzmu moga sina Nikolu iz prvog braka - istakla je Slađa pa dodala:

Slađa i Đani

Printscreen

 

- Moje dete je danas jedan divan mladić, koji ima svoj život i sa kojim imam odličan odnos, ali on jednostavno ne želi da bude deo javnosti. Nije istina da ga je moj suprug Đani usvojio, i ta informacija povredila je sve nas. Nikolin otac je Bogu hvala živ i zdrav i uvek će biti njegov roditelj. Nakon toliko godina, na moju radost uspostvaljen je korektan odonos između svih nas i imamo jednu normalnu komunikaciju.

Slađa je na samom kraju zamolila da se njen sin izuzme iz priča.

- Zato vas, pre svega kao majka, molim da Nikolu izuzemte iz bilo koje medisjke price. Hvala vam na razumevanju - rekla je ona za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading